Novinky
je to opäť taká kórejská zmeska niečoho, kombinované tvary a výrazy bez kumštu, bez cieľa, bez významu... bavím sa o dizajne, technicky OK.
Avšak, keby takéhoto prcka vyrobila Tesla, tak by sa mnohí pretekali v chválospevoch 😉
Ani neprisiel maly hyundai venue co by konkurent T crossu a uz chystaju dalsi cross bayon... tomu vravim brutalny tah na branu... :yes:
Osobne mi ale tento styl prevzaty z kony moc nesedi .. uz venue je za mna daleko elegantnejsi... a zrovna na neho som v eu moc zvedavy... samozrejme ale aj od bayunu sa da ocakavat velky uspech... 😒] :yes:
Osobne mi ale tento styl prevzaty z kony moc nesedi .. uz venue je za mna daleko elegantnejsi... a zrovna na neho som v eu moc zvedavy... samozrejme ale aj od bayunu sa da ocakavat velky uspech... 😒] :yes:
Tenhle designovy jazyk predku je podle me dost osklivy.
A pritom tam maji zjevne zajimave koncepty, ze kterych by slo snadno cerpat https😐/www.carsguide.com.au/…-by-ioniq-6-2022
Bayon bude pre hyundai klucovy model, kona podrazila na 17-19000 EUR a prestava davat zmysel, (i30 je po kazdej stranke lepsie a lacnejsie auto), navyse v dalsej generacii ma byt vacsia.
Potrebuju nejaky crossover v slusnej vybave okolo 15000 EUR, takze s tym dizajnom by si radsej mali davat pozor, aby to nebol "paškvil" ako nova elantra, auto, ktore sa ti vyslovene nepaci, si malokedy kupis...
Veľké automobilky s tým problém nemajú - mastia špecifický dizajn pre trhy ako Čína, India, Rusko...
A Mitsubishi a Subaru? Tam takú ešte nehrali 😞
A v mnohých ľuďoch tento blaf ostal doteraz 😉