Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSuzuki Swace odhaluje český ceník. Zájemci o hybridní kombi si však musí pospíšit
20 komentářů
3_diamanty
Ale across ci swace su uz ciste podpasovky.... pritom kto v reale uprednostni takuto prelepenku pred originalom zo serioznej toyoty... ved to cele nedava zmysel.... ziaden... ani jediny dovod preco prelepenku a nie skutocny original.... navyse aj ten face ju tu hrozny... je vidiet ako to chceli prerobit na suzuki ale rovnako napr urob z bmw rollsa tiez len zamenou madky... bola by to predsa rovnaks hova.dina ze jo
Nemám s tím problém, vždyť je to celkem jedno, jaký předek tam máš. Suzuki potřebuje snížit emise a tohle je nejsnazší způsob, díky Swace si můžeš koupit Swift.
Ja by som kľudne kúpil aj Suzuki, ale muselo by mať viditeľne nižšiu cenu ako originálna Toyota. Podľa ceny prezentovanej v článku to tak nevyzerá. Od Suzuki by som nemal problém s motorkou a z áut možno Jimny,
Arese
... nezamykejte prosím ještě tu prodejnu, beru jedno to swacé, tu Toyotu, jak na ni dáváte tu užásnu slevu! Nebo už máte všech těch 12 autíček prodaných?! :-O
no prodaných... Aby snížili flotilové emise, museli ta auta dealeři přihlásit na sebe. Takže kupující kupuje de facto předváděčku (ba co hůř, loňskou předváděčku). Nebude první zapsaný v TP, což teda taky nic moc...
dkcze
Příspěvek podléhá schvalování.
Fiat-Chrysler naoko zařadí do své flotily Tesly, aby splnil emisní limity. Automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) se dohodla s americkým výrobcem elektromobilů společností Tesla, že do své flotily začlení její vozy.
Buď se to blbě psalo nebo to špatně chápu. Jak můžeš zařadit do své flotily auto, aniž ho nakoupíš? Mě ty čachry a podvody nikdy nešly, proto jsem zůstal chudý.
Edit: Minus je hezká věc, ale že by mi to někdo vysvětlil, to už je problém
Např. (čísla si vymýšlím) pokud si FCA spočítal pokuty za emise na 10M EUR, tak bylo levnější koupit od Tesly "emisní flotilu" za 5M aby byl flotilový průměr v normě a bez pokuty. Tesle žádná část emisní flotily nechybí, protože má na každém autě emise na nule.
P.S. mínus jsem ti nedal