Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

V Paříži se chystá dražba sedmi ikonických rallye speciálů skupiny B

17 komentářů

speedfred
Niekde som čítal že (myslím) Audi v Estorile spravila taký čas že by sa údajne kvalifikovala na 6.mieste medzi vtedajšími F1.
SKAY
Nadherné auta technologické špičky té doby kompozitní materiály, vstřikování vody. Rychlost jako tehdejší monoposty. Na šotolině stovka za 3 vteřiny :yes: průměry 190km/h na RZ...
kari.laz
Tak či onak, Group B byl prostě nepřekonatelný vrchol.

https😐/www.youtube.com/watch?…
Stejsn
Ono dnešním pohledem je to jak běh s býky v Pamploně 😊 Ale bylo to boží.
kari.laz
Na "B" byl krásný ten neskutečný výkon, ta dravost a díky tomu neuvěřitelný jízdní styl, který víc, jak kde jinde závisel na jezdci, který prakticky jel závod ve smyku s koly v prokluzu. Neuvěřitelně zábavné to sledovat.
speedfred
"Béčka vlají", ale je to pekné z pohľadu diváka keď to piloti musia takto krotiť.
petrolhead
Jsem léta příznivcem skupiny B a upřímně je mi líto, že jsem neměl možnost vidět naživo přímo v té době. :yes:
SKAY
Casopis auto motor a sport classic cislo 1/2017 je tam clabek o vniku a zaniku atd.. :yes: 8 stran stoho asi 4 čtení. Dobre číslo rambo lambo kuntaš porsche quatro...
wakantanka
Mno za mňa jednoznačne posledná štvoročko Celica WRC. 🙂
speedfred
Dobrý citát hneď na začiatku videa.
speedfred
No vidíš pravda, 91 bola tróne ešte integrálka.
SKAY
Kouzelný difuzor 😲
Ham.
Podváděli s Celicou, rok 1995.
speedfred
To bola tá podvodná Celica alebo až Corola? Už som tak starý že to ani nepamätam, ale myslím to bol rok 91?
webpaja
Souhlas Celica Castrol byla super.
KANKUNEN
Chlapi, ale nepodceňujte současné WRC, ta dynamika z nich úplně chčije. nejhezčí WRC zůstává Impreza 2000.
KANKUNEN
Lepší než prototyp Moskviče a UAZu. Ale nové 1,6ky by ty béčka vyprášily jak nic. Ty béčka tak po cestě vlají.