Novinky
speedfred
3
Niekde som čítal že (myslím) Audi v Estorile spravila taký čas že by sa údajne kvalifikovala na 6.mieste medzi vtedajšími F1.
Přejít do diskuze
SKAY
Nadherné auta technologické špičky té doby kompozitní materiály, vstřikování vody. Rychlost jako tehdejší monoposty. Na šotolině stovka za 3 vteřiny :yes: průměry 190km/h na RZ...
kari.laz
kari.laz
Na "B" byl krásný ten neskutečný výkon, ta dravost a díky tomu neuvěřitelný jízdní styl, který víc, jak kde jinde závisel na jezdci, který prakticky jel závod ve smyku s koly v prokluzu. Neuvěřitelně zábavné to sledovat.
speedfred
"Béčka vlají", ale je to pekné z pohľadu diváka keď to piloti musia takto krotiť.
petrolhead
Jsem léta příznivcem skupiny B a upřímně je mi líto, že jsem neměl možnost vidět naživo přímo v té době. :yes:
SKAY
Casopis auto motor a sport classic cislo 1/2017 je tam clabek o vniku a zaniku atd.. :yes: 8 stran stoho asi 4 čtení. Dobre číslo rambo lambo kuntaš porsche quatro...
speedfred
To bola tá podvodná Celica alebo až Corola? Už som tak starý že to ani nepamätam, ale myslím to bol rok 91?
KANKUNEN
Chlapi, ale nepodceňujte současné WRC, ta dynamika z nich úplně chčije. nejhezčí WRC zůstává Impreza 2000.
KANKUNEN
Lepší než prototyp Moskviče a UAZu. Ale nové 1,6ky by ty béčka vyprášily jak nic. Ty béčka tak po cestě vlají.