Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Úpravy a tuning auta, kterým je lepší se vyhnout. Takhle ne!

16 komentářů

Anonym
Špatně😒br /> Nacpat tam baterku a pidimotůrek. Na papíře udržet výkon (prvních pár minut) a ve skutečnosti😒br /> - zvýšit cenu, hmotnost, reálnou spotřebu, životnost
- snížit ovladatelnost a bezpečnost a zůstatkovou cenu

Správně😒br /> Koupit si pořádný auto s pořádným motorem :-!

Jestli Mazal přešel z autofóra a je tu místo Máry, tak OK. Aspoň tak.
Jen bych poprosil, že jsem tak smělý, žádné články, kolik stojí "čínská Octavia" v Rusku a taky úplně smysl nedávají "králové ztráty hodnoty" 😁

edit: Tak bohužel Mára je tu pořád. Blábolí o pár článků níž, přežvejkal nějakou svolávačku. :no:
KANKUNEN
kteří poslouchají rap ve skákajícím autě.
Petrol-head
Je vidět, že autor vůbec neví o čem píše...
ProchyToman
Tys to domazal. Třeba takový USA, hele byl si tam nekdy? Ne nemusis na sraz aut. Jen se divej a premejslej. Je mazec kdyz stojis nekde u benzinky kam si dovalil po dvou hodinach, kde kolem nebylo nic, jen pustina a tam najednou uvidis podobnou chujovinu. Proste se na to divas a smejes se a ten týpek co to tam dovalil se smeje taky. A kdyz pak neco podobnyho potkas v colorado springs a jede to mezi jeepama a harleyema, tak si rikas. Tvl, kdyby tady ted projela rsová pěkná oktávka, tak se snad budu stydet za toho týpka, jak se sem ta nudná krabice nehodí... chápeš? Jim tam je u řiti co si myslíš a věř, že se na téma evropský tuning - tzn. najebu prachy do podvozku, motoru, výfuku abych tu zatáčku cestou do práce projel o 5 km rychlejš -baví stejně dobře.
webpaja
Jen se dívám, co jsi tu vyplodil a je mi naprosto jasné, žě jsi opět naslepo vypálil bez toho, aniž by jsi četl článek. Máš pravdu, je lepší, když budeš stát v Americe u benzínky.
traveldrive
Tak po pozretí obrázkov ma napadlo, prečo takto nie, nejaké extra šialenosti v galérii nie sú. Ja osobne veľmi nemusím žiadne úpravy, ale proti gustu...
Článok zhrnul najčastejšie chyby, čo sa pri tuningu robia, nekritizuje tuning.
_Karel_
Jako by tu někdy vyplodil něco, co má hlavu a patu... 😉
peotl
pisatel si neuvědomuje, že s takovým autem se běžně moc nejezdí. na nákup do Lídlu se nehodí a pro důchodce už vubec ne. většinou je to dobře technicky propracované.
SKAY
propracované. ano někteří nato mají a co vymyslí super :yes: každý se nějak baví..
Uas to je spíš naopak na cestách
rohor
v akci. Článek je stále v angličtině, jenom s českými slovy.
Stejsn
To je typická práce nicku "mazal", dokonce si myslím, že to ani není reálný člověk, ale jen zdejší pseudonym pro článek přeložený googlem.
ProchyToman
Neboli? Taky neni co by ti tam bolelo. Plesk na ucho, mlask o obrubnicek.
Blue Sun
Nemachruj pořád s tím pleskáním, ty superhrdino.
curwasportiva
Ja si vystacim se vzduchovym filtrem a otevrenym tlumicem vyfuku 😉
jam2015
keď šéfredaktora osvieti a dá povel pripraviť tematický článok z večera do rána :no:
ivanka74
Já jsem si taky nejdřív myslel, že si mohu na autě upravit, co chci, ale hned první zastavení od policejní hlídky mě vyvedlo z omylu. Pokud jde o menší úpravy, jako třeba výměnu autorádia nebo reproduktorů, stačí si to nechat jenom zapsat. Já si do svého auta nechal zabudovat tenhle subwoofer od JBL: https😐/www.2din.cz/, a problémy nebyly.