Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Na prodej je Jaguar XJR po Richardu Hammondovi. A není moc drahý

10 komentářů

3_diamanty
O takomto xj som snival v 90 rokoch.... a este o astone martin db7.... to som mal vsetko nastudovane.... zlate roky... po roku 2000 ale uz padame ku dnu... a z dovtedy paradnych aut pre radost sme si spravili nastroj na manipulaciu a vymyvanie mozgov... je mi normalne do placu pri pohlade na ten paradny xj... pritom akoby to bolo len vcera co svet bol este normalny ...do certa ...
moan78
Neber to tak tragicky. Spomienkovy optimizmus vie byt svina 😉
Xylo
Tak špatně bych to neviděl. Prostě jsme byli hladoví na nové zážitky a hlavně věci. Tohle XJR měl můj právník. Furt do toho musel sypat prachy za opravy, ale prostě ho měl rád a vydělával dost, aby si to mohl dovolit. Nevím jestli vůbec spal, měl jsem pocit, že furt pracuje a tak si dělal malou radost aspoň, když sedl do auta a jel někam něco pracovně řešit.
webpaja
Jak se vymývá mozek v Jagu? 😉
Futurista
To je tak, kdyz snis o jaguaru, obdivujes atmosgericke motory v H/K a nakonec si koupis Polo s turbem. Proste Zlaty devadesaty no... 🤣
_Karel_
Řekl bych že "vymíváním mozků" nemyslel Jag, ale dnešní honbu za gramy CO2.
Jerry.Gunman
Auto bylo dlouhou dobu přepravním prostředkem, nástrojem pro určování "společenského statutu" a "čtyřkolovým miláčkem" - zejména chlapů.
Dneska se na osobní automobil a jeho vlastníky hledí podobně, jako na "kulaky" v SSSR - jako na zavilé reakcionáře a škůdce společnosti, se kterými bude "tak ňák po bolševicku" naloženo
Hammunasakra
Asi záleží CO si koupíš = na mě koukají spíš s obdivem a závistí

Na tebe a tvůj starej KŘÁP možná fakt jako na škůdce společnosti :😉 :-!
Hammunasakra
Ty se "honí" od roku 1992 = po TOLIKA letech a některé "vymyté mozky" dodnes nechápou proč = a PROTO to dodnes zpochybňují apod.
Hammunasakra
Viz moje (místní) motto 😄