Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové BMW M5 CS oficiálně: Luxusní sedan s výkonem McLarenu F1 je čtyřkolkou
17 komentářů
SKAY
Auto lehčí a tlumiče pružiny ještě tužší.
Kde usetrili dalsich 70kg voci competition.... neskutocne :yes:
Jako... 20kg na brzdách... 50 na zbytku auta... to zas takovej masakr není.
Jo, 1.9t s řidičem není špatná hodnota... pragmaticky mi to ale moc smysl nedává, s tím, jak trojka narostla... pokud chci auto pro zábavu tak půjdu o třídu níž. Tohle je spíš takové umělecké dílo a demonstrace možností. Ale líbí se mi, to ne že ne.
Jo, 1.9t s řidičem není špatná hodnota... pragmaticky mi to ale moc smysl nedává, s tím, jak trojka narostla... pokud chci auto pro zábavu tak půjdu o třídu níž. Tohle je spíš takové umělecké dílo a demonstrace možností. Ale líbí se mi, to ne že ne.
Tak ano... 5ka je uz velky korab... sice pekelne rychly ale 3ka bude obratnejsia... kazdopadne sila... 3s na stovku... to si ani nepipnes a si jasny
simson33
Výroba omezená na rok vyjde asi přesně do zavedení povinných omezovačů rychlosti v EU. Pak už budou výrobky divize M asi neprodejné...
adamzprahy
Včera zde vyšel článek s pár informacemi včetně hmotnosti, proběhla pod tím i diskuse. Na základě toho jsem se díval na oficiální údaje Competition https😐/www.bmw.cz/…competition.html a je potřeba říct, že hmotnosti v tomto dnešním článku jsou bez řidiče, tzn. pro EU parametry je potřeba přičíst 75 kg. Tak já jen abychom neporovnávali jablka s hruškami 😊 Pro příště by bylo zajímavé pokud by článek přinesl porovnání údajů s konkurencí 😊)
Auto super :yes: :yes:
Auto super :yes: :yes:
Ano je tam chyba, ta hmotnost je provozní. Pohotovostní je přesně 1900kg, což je podle mě super úspěch. Audi RS6 kombi má cca šílených 2150kg a Mercedes 63 AMG v krátké verzi určitě přes 2000kg. V těchto generacich je ale znát, že si jde každy z této trojice jde svou cestou a to je jediné dobře. Každá automobilka ma svůj přístup. Pamatuju si dobu, kdy tato trojice chtěla být vším bod konkurence a zapomela pro tom na své hodnoty..... každopádně auto je boží jak vizuálně a velké drama to bude i na silnici 😄
Elsin_p
Přiznávám, že až ho někde uvidím, budu řidiči jen tiše závidět, asi mi ho v BMW na víkend nepůjčí 😁
Když si vezmu, že i po skoro roce ježdění s 540i mi umí zrychlení a launch control vykouzlit velký úsměv na tváři, musí být tyto hodnoty ve velkém a relativně komfortním sedanu hodně velká pecka :yes:
Když si vezmu, že i po skoro roce ježdění s 540i mi umí zrychlení a launch control vykouzlit velký úsměv na tváři, musí být tyto hodnoty ve velkém a relativně komfortním sedanu hodně velká pecka :yes:
Machýrek
Nádhera na fotkách i v tabulce.
Příplatek 1,316 resp. 1,560 mil. je tedy brutální.
A co zvuk? Bude stejně nesebevědomý jako u M5/M5C?
Příplatek 1,316 resp. 1,560 mil. je tedy brutální.
A co zvuk? Bude stejně nesebevědomý jako u M5/M5C?
Na zvuk zapomeň, ten odešel s posl. emisní normou. Slyšel jsem teď poprvé naživo 2020 ftype V8, kdybych nevěděl, že je to V8, nevěřil bych, to je proti zvuku ftypu z roku 2015 se stejným motorem úplně jinde, nic, žádné chrochtání, hřmění, tak to tam nějak probublává.
Sleduju YT kanál Harry´s garage, měl tam teď poslední ferrari roma, to auto zní jako čtyřválec, do klasického zvuku V8 ferrari to má tak daleko, prostě bída. 😢
Sleduju YT kanál Harry´s garage, měl tam teď poslední ferrari roma, to auto zní jako čtyřválec, do klasického zvuku V8 ferrari to má tak daleko, prostě bída. 😢
btw ... kedze ma "obyc" M5 realne zrychlenie pod 3s ... tak CS pojde zrejme na 2,5 - 2,6 s
edit: výc***u nejde napsat 😁 😁
Bo totu bylo furt samé černá kola 😉