Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Toyota RAV4 a její multimediální systém. Oldschool, ale vadí to něčemu?

20 komentářů

Anonym
vypovídá mnohé. :-! :D
A hlavně - když už (jo přiznávám, taky jsem o tom tuhle přemýšlel) tak by to měl infotainment zvládnout sám.
Mikesus
Víš o nějakém aute, kde to je automaticky v barvě? Já ne, a dokonce ani jich noc neznám, kde by si to člověk mohl navolit. Ale upřímně, je to nepodstatná blbost.
Meky
Toyota, technologicky cca 10 rokov mešká za konkurenciou.
Že ich to ešte baví.
Anonym
To sis dovolil moc.
Rozcupujou tě, rozřežou na kusy a pošlou letecky do Orbie.
Nešťastníku, uvědomuješ si, co je tohle za web?
:D
Meky
Jj, sama toyovca :yes:

Btw, Sandero za 10k€ má bezdrôtový CarPlay a rav za 40k€ len kábel.

A jazdné vlastnosti vlečky s hnojom. :yes:

technologická vyspelosť :yes:
Mikesus
Myslis ten bezdrátový carplay, který každou chvíli nefunguje?
A ty jezdíš Dacií? Nebo patříš jako spoustu dalších jen k Bychařům a na své vysněné auto nedosáhneš?
A těch věcí , co mě na RAV4 vadi, je daleko vic a podstatnějších nez nejakej infotainment.
Mikesus
Za kterou konkurenci "mešká"? Za Dacií?
ryccardo
Soudis podle neceho tak nepodstatnyho jako infotainment?
Mikesus
Jemu je jedno, co je v aute, hlavně že si může přes infotainment hrát s mobilem. To je přece na autě to nejdůležitější
miromen
Ale pěkne ceciky ma ta roboti samYca :-[]
https://www.auto.cz/…e-vadi-to-necemu?…
Mikesus
Je vidět na co myslíš. :-[] :-[]
rohor
Vzpomeňte na ty dva dědky v červených feliciích, kteří přijeli k zrcadlu a oba si mysleli, že to je on. Takže oba jeli.
rohor
Jednoduché, fukční, ovladatelné a přehledné. Zdravím anonymní mínusáře.
BoBik_CZ
Mi v Toyotím infotainmentu chybí tři věci. Mám Corollu, ale infotainment je IMHO stejný jako u RAVky. Auto má přímé měření tlaku v pneu, ale neumí zobrazit hodnoty tlaku v jednotlivých gumách. Nebo umí a já na to nepřišel? Taky bych ocenil teploměr oleje a u parkovacích senzorů číslenou hodntu vzdálenosti od překážky. Ono totiž i červená barva a nepřerušovaný tón pípáku neznamená, že je člověk "na doraz".
Jinak dost oceňuju, že je to spíše oldschool řešení, ale funkční.
Mikesus
Jsou tam drobné rozdily. Ale to je nerelevantni.
Ad.tlak vzduchu:to neumí ani Camry zobrazit. Ale nový yaris ano. Takze předpokládám, že všechny modernizace už to budou mít.
Teplotu oleje bych též ocenil, ovšem třeba u hybridu je to skoro jedno, otáčky stejne často neovlivnis.
Vzdálenost může být pro někoho užitečná, já bych to nepoužíval. Pri parkování koukam kolem sebe a senzory mám jen jako takovou pojistku. Kdyz dojizdim někam na doraz, tak tam couvam. A k tomu mám kameru.
BoBik_CZ
Díky za reakci. U toho tlaku jsem rád, že jsi mi potvrdil, že to neumí. Já už rok přemýšlím, jestli nejsem úplně blbý. ;-)

K tomu oleji: to že u hybridu neovlivníš otáčky není IMHO tak úplně pravda. Záleží jak člověk šlape na plyn. Docela by se mi líbilo vědět, jestli už to můžu ohulit nebo je lepší ještě počkat. Z teploty vody to až tak úplně nevyčtu . . .

No a senzory: to je spíše jen takový detail. Ne že by to vadilo až tak moc, ale občas člověk manévruje v hodně stísněmém prostoru a vědět jestli mám vepředu jen 5cm nebo ještě 25cm by bylo fajn.
Mikesus
No když dáš tempomat, tak to je v závislosti na rychlosti a stoupání. Takhle jsem to myslel. Ale jinak ano, dáš prostě min plynu.
BoBik_CZ
Aha, já na tempomat nejezdím. :-) Teda skoro ne, zapínám ho jen na dlouhé štreky po dálnici a to je v podstatě dvakrát za rok na dovolenou. A vyjímečně, když se pozdě v noci unavený vracím domů.
Je fakt, že první dva týdny jsem byl nadšený (moje první auto s adaptivním tempomatem). Byl jsem schopný ujet 100km po okreskách a prakticky se nedotknout plynu, prostě úžasná nová hračka. :-[]
Pak jsem se pokorně vrátil ke klasickému ovládání auta.
Ada je zase tady
Auto s muzeálním zážehovým motorem a vysokými emisemi CO2 si může koupit jen blb.
Ginger Kyriakos
Asi uz jsem starej, ale posledni vec, co chci, aby me buzerovalo i auto samotny v tom, kde jsem jak moc slapl na plynovy pedal. Dnesni doba je plna redundantnich duplicit a appka šmírující mou jízdu je jednou z nich. Tablet Toyoty nalepeny na pristrojovce vypada vzhledove vice nez odpudive, ale jeho funkcnost chvalim. I to,ze ma pouhe ctyri barvy v nastavení.