Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
petrolhead
2
Levé rameno na dveřích, kraťoučká palubka, pedály vyosené vpravo, značná koroze hliníku atd, přesto návyková, poměrně jednoduchá věc a hlavně pravý offroad. :yes:
Sabmilan
0
máš pravdu, měl jsem jen jednou možnost ho vyzkoušet díky https😐/jizda-zazitkova.cz/…da-v-land-rover/ a byla to paráda. Kam se hrabe Hummer...
Anonym
pěti lety skončila výroba off-roadu Land Rover Defender"
...a chvíli na to začala výroba parodie.
...a chvíli na to začala výroba parodie.
Mr.Murphy
.... než je tento Land Rover.... tím nijak nezpochybňuju jeho kvality.... 😉
Je to poměrně jednoduché. V naší zemičce je vjezd motorovým vozidlem mimo zpevněné komunikace buď komplikovaný, nebo zcela nemožný /legálně/. Osobně za tímto druhem povyražení zatím dojíždím na motocyklu, ale až budu mít problém se na něj vyškrábat, klidně si nějaký takový automobil pořídím.
Ale jsou země, kde je takové auto prakticky nutností. Před měsícem v Tanzánii jsem velmi obdivoval místní vozový park, Land Cruisery s listovými pery vzadu, Patroly a něco málo Defenderů, obecně tak jezdí strašně málo aut jiného, než japonského původu...
Ale jsou země, kde je takové auto prakticky nutností. Před měsícem v Tanzánii jsem velmi obdivoval místní vozový park, Land Cruisery s listovými pery vzadu, Patroly a něco málo Defenderů, obecně tak jezdí strašně málo aut jiného, než japonského původu...