Novinky
Nissan vodtáhne.
Není to motor, ale je to prodlužovač dojezdu. 😄 😄 😄 😄 😄
CICZERO
Dohor, kámo neslyšim tě, přepínám, soused klepe řízky, sorryjako... Asi kvuli tomu pujdu bydlet do naftove dodavky utužovat svoje mužství...
GRETA FAKIN BIAČ
třeba takovej sprinter měl před faceliftem v minule generaci 100L nádrž... ted má 70 a za příplatek 93
dneska je njlepší koupit dodávku, a asi to tak zustane na příštích 9 let...
Pak už jen lithia vodíky a prodlužovače dojezdu... :no:
GRETA FAKIN BIAČ
třeba takovej sprinter měl před faceliftem v minule generaci 100L nádrž... ted má 70 a za příplatek 93
dneska je njlepší koupit dodávku, a asi to tak zustane na příštích 9 let...
Pak už jen lithia vodíky a prodlužovače dojezdu... :no:
... na to muž dojíždí Mazda
... Nissan půjde do ztracena
Lidi půjdou tam kde zůstala možnost volby
Je to poměrně velké auto kde se diesel vyplatí
Renault to dělá stejně a je v pěkné černé p_deli, Nissan spěchá za ním ve jménu pokroku.
Hlavně že to všechno zelektrifikovali, až budou v bankrotu tak se u soudu uvidí jak se jim to vyplatilo.
... Nissan půjde do ztracena
Lidi půjdou tam kde zůstala možnost volby
Je to poměrně velké auto kde se diesel vyplatí
Renault to dělá stejně a je v pěkné černé p_deli, Nissan spěchá za ním ve jménu pokroku.
Hlavně že to všechno zelektrifikovali, až budou v bankrotu tak se u soudu uvidí jak se jim to vyplatilo.
A EU, která to zpískala, šupne miliardu EUR dotací nejbohatšímu člověku na světě.
Venezuela Maláčová by měla Elona zabít. :-!
Venezuela Maláčová by měla Elona zabít. :-!
CICZERO
to nemuže elektromobily jsou sluníčkový, mě spíš se*e, že nemáme ani ten blbej Sputnik V čekaj až vychcípáme...,nechapu co tam ten tupírovanej dinosaur Von DDR Láyen dělá???? Hraje si za prachy??? Už tedka sme ve válce (spon tolik lidi umírá...)
Jinak k Nissanu, mají krásnou budoucnost, Model ARIYA nebo jak se to jmenuje bude 1000X uspesnejsi než leaf a kvaškaj dohromady, fakt jo !!! A víte co? Budou na nej dotace 😁 😁 😁 já vím neni to vtipný, ale jsem ztoho poněkud v křeči...
Takhle to zlikvidovat... DEKUJEME EU DEKUJEME ODBORNIKUM DEKUJEME PARIZSKE KLIMATICKE DOHODE...
Jinak k Nissanu, mají krásnou budoucnost, Model ARIYA nebo jak se to jmenuje bude 1000X uspesnejsi než leaf a kvaškaj dohromady, fakt jo !!! A víte co? Budou na nej dotace 😁 😁 😁 já vím neni to vtipný, ale jsem ztoho poněkud v křeči...
Takhle to zlikvidovat... DEKUJEME EU DEKUJEME ODBORNIKUM DEKUJEME PARIZSKE KLIMATICKE DOHODE...
že EURO 7 v roce 2025 znemožní prodávat ICE tak jako tak. Oni kecají nebo já blbě čtu? Protože v tom případě je konec spalováků v Evropě roce 2025. Ne v roce 2030 ani 2040. Ale v roce 2025 (za necelé 4 roky).
Hovada nevolený vakcínu objednat neumějí. Ale zařezávat průmysl jim jde dobře.
Hovada nevolený vakcínu objednat neumějí. Ale zařezávat průmysl jim jde dobře.
CICZERO
jo vlastně, vidíš to kecám jak Palackej... 4 roky ani nemrkneš :yes:
Což o to mužou prodávat i po roce 2025 ice to jim nikdo nezakazuje ještě, ale kdo dotoho pujde???
Když je ekonomika zdecimovana coronavirem a politikou EU v oblasti CO2...
TAKZE TAK... :-!
EXODUS ICE opravdu, kupujte, nebudou ! 😞
J TO UPLNE V PRD*LI ALE HAMUNASAKRA SLAVI OTVIRA SAMPANSKE A POTAJMU MASTI SASKA...
BATERKY NEBUDOU, SPALOVAKY NEBUDOU, JEZDENKY BUDOU UBYVAT A CENY RUST.... :-! :-! :-! 8-s :yes:
Což o to mužou prodávat i po roce 2025 ice to jim nikdo nezakazuje ještě, ale kdo dotoho pujde???
Když je ekonomika zdecimovana coronavirem a politikou EU v oblasti CO2...
TAKZE TAK... :-!
EXODUS ICE opravdu, kupujte, nebudou ! 😞
J TO UPLNE V PRD*LI ALE HAMUNASAKRA SLAVI OTVIRA SAMPANSKE A POTAJMU MASTI SASKA...
BATERKY NEBUDOU, SPALOVAKY NEBUDOU, JEZDENKY BUDOU UBYVAT A CENY RUST.... :-! :-! :-! 8-s :yes:
Nevím, co čteš, ale nic takového zatím neplatí. Už jsme to tu psali za poslední dva týdny několikrát, ale jak je vidět, tuhle kravinu už z hlav lidí žádná pravda nevymlátí.
Jen aby to nebylo jako s tím lodním motorem, co podle tebenemá emise milionu kamionů....a přeci má.
Gj redakcia. Fakt vyborne debaty.. Zase 3/4 aj tu od pacientov, co budu na konci roka ipsovat nad top count rebrickami 😊 Text clanku uplne nepodstatny ako vzdy. Nablito ako cez kopirak v kazdej "debate".
Zase som to nechtiac videl, kedze neprihlasemu nefunguje hatelist.
Zase som to nechtiac videl, kedze neprihlasemu nefunguje hatelist.
...bez silného turbodieselu bude mít nový Qashqai tak o 2/3 méně zákazníků, než by měl s ním. A to se vyplatí! 😒] 😒] 😒] :no:
No, to je blbost.
a ten pocit z krásného designu, k nezaplacení... :-!
Zpátky na stromy!
Ať žije dieselgenerátor v garáži k nabíjení BEV😒br /> Gréto, ty čubko!
Zapad propadl zelenemu komunismu, jako jediné správné cestě...
😲 😲 😲 :no: