Novinky
boxuje! Bojuj!!! Miluju Lancii!
A dneska jsem četl, že nakonec bude nějaká sekce prémie Stellantisu: DS, Lancka a AR se shodnou technikou.
Přesně to jsem nedávno psal, že by balo OK.
Teda podle mě bez DS. Ale zase pár lidí nebude chtít taliána, čili OK.
A dneska jsem četl, že nakonec bude nějaká sekce prémie Stellantisu: DS, Lancka a AR se shodnou technikou.
Přesně to jsem nedávno psal, že by balo OK.
Teda podle mě bez DS. Ale zase pár lidí nebude chtít taliána, čili OK.
Taky Lančce držím všechny palce! 😄 :yes: :yes: :yes:
Lancia je v paměti lidi nad 50 a spojená s integrale. Nyní je to italský key car. Držme palce aspoň Alfě.
Protože vnímám Deltu Integrale, tak to zní dobře. A taky mám rád italský styl 😁
Ale reálně, k čemu to dneska je? Všechno je pryč, ať radši vyberou jednu značku a konečně s tím něco dělají a budují to dál. Zatím nejsou schopní přijít s ničím. DS za PSA je bída, Alfa za FCA bohužel taky ačkoliv výchozí techniku má. Lancia pohřbená, co může nabídnout mimo Ypsilonu?
EDIT: doplním, že můj názor je, že prémie pod Stellantis smysl má. Vzít techniku Alfy, dát tomu výbavu DS, marketing a prodejní síť PSA a bude to úplně jinde. Ale křísit Lancii s DS, které dnes stojí na lowend technice, nevím o co stát...
Ale reálně, k čemu to dneska je? Všechno je pryč, ať radši vyberou jednu značku a konečně s tím něco dělají a budují to dál. Zatím nejsou schopní přijít s ničím. DS za PSA je bída, Alfa za FCA bohužel taky ačkoliv výchozí techniku má. Lancia pohřbená, co může nabídnout mimo Ypsilonu?
EDIT: doplním, že můj názor je, že prémie pod Stellantis smysl má. Vzít techniku Alfy, dát tomu výbavu DS, marketing a prodejní síť PSA a bude to úplně jinde. Ale křísit Lancii s DS, které dnes stojí na lowend technice, nevím o co stát...
Koupil by sis elektrickou Alfu, když tak strašně bojuješ za jedinou značku?
Technikou Alfy jsem myslel dnešní Giulii a Stelvio, která celkem odpovídá vyšším nárokům prémie. O elektru jsem při psaní komentáře vůbec neuvažoval. Moje pointa byla, že nejsou schopni v ani jednom koncernu dělat víc než levné malé Fiaty nebo mainstream Peugeoty/Citroeny a nerozumím záměru to zkoušet rovnou se třemi "premiovými" značkami, které potřebují restart. Ať vezmou to málo co mají a udělají to pořádně.
Vždyť mladší generace zákazníků už ani nebude tušit co to je Lancia a nedej bože jim to podle názvu bude evokovat Dacii 😁 To ať radši zůstane Lancia v muzeu.
Vždyť mladší generace zákazníků už ani nebude tušit co to je Lancia a nedej bože jim to podle názvu bude evokovat Dacii 😁 To ať radši zůstane Lancia v muzeu.
No vidíš, takže ne. Ale elektrická auta v prémiovém segmentu zkrátka budou potřeba, bez ohledu na kňučení těch, komu se to nelíbí. Jednak kvůli emisním limitům, a jednak kvůli tomu, že jsou zkrátka lidi, kteří chtějí elektrické auto s prémiovou výbavou a funkcemi. Taky bez ohledu na místní kňučení.
A že mladší nebudou vědět, co je to Lancia? A kdo dnes tuší, co byl Talbot, Simca, Borgward, Wikov, Cord nebo třeba to Autobianichi... Značky vznikají a zanikají a Lancia zkrátka je spíše na hraně zániku. Jo, máš pravdu, je lepší poslat ji do historie.
A že mladší nebudou vědět, co je to Lancia? A kdo dnes tuší, co byl Talbot, Simca, Borgward, Wikov, Cord nebo třeba to Autobianichi... Značky vznikají a zanikají a Lancia zkrátka je spíše na hraně zániku. Jo, máš pravdu, je lepší poslat ji do historie.
z auta se stane veterán ještě během produkce. Je ale pravda, že ten facelift se povedl :yes:
Motůrek... jinde opěvovaný downsizing.
Chcete nějaké detaily o tom mild-hybridu? Něco vám napíšu.. je to fakt zajímavé!
A ano, bohužel zůstala sama, a prodává se momentálně jn v Itálii, což teda úplně nechápu. Ale nazvat ji "smutným pozůstatkem"?
Jel jste v ní někdy?
Je to velmi veselé auto.
😄
Chcete nějaké detaily o tom mild-hybridu? Něco vám napíšu.. je to fakt zajímavé!
A ano, bohužel zůstala sama, a prodává se momentálně jn v Itálii, což teda úplně nechápu. Ale nazvat ji "smutným pozůstatkem"?
Jel jste v ní někdy?
Je to velmi veselé auto.
😄
Mal som jednu takúto.. 1.2 FIRE, v meste perfektná a aj mimo.. prevodovka mala ešte dlhšie kvalty ako TwinAir, pri 130tke akustická pohoda a 3300 ot/min na otáčkomeri.
Natiahnutý podvozok, prekvapivo miesto na nohy vzadu, použiteľný kufor, komfortné mäkké naladenie tlmičov.. A skvelá výbava, automatická klíma, elektrické kúrenie PTC, všetky okná v elektrike, alcantara na sedadlách, perfektne vytlmené dvere a v základe audiosústava, ktorú jej môžu závidieť všetky Scaly.. Jediný problém bola nemožnosť pozdĺžneho nastavenia volantu, aj keď to tak vtedajšia Lancia uvádzala ako v cenníku, tak kódovo, že to tam je, no nebolo...
Natiahnutý podvozok, prekvapivo miesto na nohy vzadu, použiteľný kufor, komfortné mäkké naladenie tlmičov.. A skvelá výbava, automatická klíma, elektrické kúrenie PTC, všetky okná v elektrike, alcantara na sedadlách, perfektne vytlmené dvere a v základe audiosústava, ktorú jej môžu závidieť všetky Scaly.. Jediný problém bola nemožnosť pozdĺžneho nastavenia volantu, aj keď to tak vtedajšia Lancia uvádzala ako v cenníku, tak kódovo, že to tam je, no nebolo...
...aká je tá ypsilonka zaujímavá a super, hoci je to už starý šrot. Keby to nebol šrot, chceli by ju aj inde. Taliani si ju kupujú ako posledný domáci klenot v triede mini, nie že by bola taká úžasná. A zvláštne, ako toľkým tunajším neprekážajú ani prístroje v strede palubky - u Nissanu a Renaultu úplne neprijateľné, tu to zrazu nevadí.
No, ještě pořád mají taky výbornou Pandu, ta je v Itálii už roky suverénní prodejní jedničkou. 😄 :yes:
Výbornou.... 😁 😁
Hele, kolik si s ní najezdil, že na ni pliveš? 😒] Do italských měst naprotý ideál! :yes:
Jen proto, že je to malé auto a vejde se do jejich uliček, z ní nedělá výbornou.
Ja jsem budiky uprostred vzdycky povazoval za uplnou ptakovinu. Nicmene uz s nimi jezdim 9 let v Phedre a je to naprosto bezproblemu,to same v mamine Yarisu. Je to jen o zvyku,kdyz dneska jedu autem s klasickym resenim,koukam furt doprostred 😄
Starý šrot... další e😜ert, co hodnotí, a nikdy to ani neviděl zblízka, tím méně, aby v tom seděl.
O tom, že by to řídil už si vůbec netroufám uvažovat.
Měl jsem to loni týden půjčené v Římě. Do městského prostředí úplně dokonalé auto.
Šrote...
EDIT: předloni! utíká to...
😒
O tom, že by to řídil už si vůbec netroufám uvažovat.
Měl jsem to loni týden půjčené v Římě. Do městského prostředí úplně dokonalé auto.
Šrote...
EDIT: předloni! utíká to...
😒
Y je protějšek 500 a Pandy.
Ten, kdo chtěl Punto si Ypsilonku nekoupí...
😒
Tak furt nebul, socko, a kup si zkrátka pořádné auto.
P.S. Tu socku si laskavě nechej od cesty, Hovádko Modré, drzé! 😄
Já jsem třeba původní Y10 měl, a bylo to moc hezké autíčko, báječně se s ním jezdilo a dodnes mě mrzí, že jsem o ní přišel.
Měl to být můj druhý "veteránek" vedle velké 164.
P.S. Jaký jsi tedy měl ročník a motorizaci?
A ano, s černou výklopnou zádí.
😄
Byl to rok 1991, takže ještě ta druhá generace, ale popravdě mně se líbí víc dodanes. Byla to 1.1, což ale v praxi znamenalo 1050ccm.
Jezdilo to parádně, krátké rychlosti, takže se hezky sbírala. Vzadu "omega" náprava, takže se s tím daly dělat věci.
A byla krásně zpracovaná vevnitř... pohodlné sedačky, fajn palubku - jestě s budíkama tam, kam patří, za volant.
Mimochodom, nech je súčasná Ypsilonka aká chce, vzhľadom na vek sa v Taliansku drží obdivuhodne. Je to krajina stvorená pre mini, pozri, koľko sa maličkých áut predá tu - v Čechách sa za posledný rok predalo viac Mecedesov S ako Škody Citigo...
Jak?
Půjčil jsem ji synovi... a budeš si divit, ale ještě pořád mám dva syny.
Nic s tím nenaděláš.
On zůstal vcelku. Bylo to na sněhu. Vlastně jsem mu to prostě neměl půjčovat.
😒
Už je to dost let, už jsem to rozdýchal, ale bylo mi to fakt líto. Vedle té 164 by jí to slušelo. Zkoušel jsem sehnat jinou, ale Y10 už za normální peníze nekoupíš.