Novinky
nacipovat auto a pridat par doplnkou moze kazdy.....toto su len nacipovane sracky za ktore zaplatis neskutocne peniaze, zbytocny segment......hlavne co sa tyka jazdnych vlastnosti a rychlosti :no:
Jazdne vlastnosti co su zle? >😁
nehovorim ze su zle, kazdy focus ma rovnake jazdne vlasnosti, keby si v obyc. ser. vymenil tlmice nacipoval motor tak mas to same a usetrene prachy o to my ide ze si myslite ze tie auta su neviem jake ale su to len nacipovane seriovky tak sa stoho nezblaznite >😁
*** promluvil....vůbec tomu neorzumíš tak se do toho neplet- Hothatch natrhne na zatáčkovité silnici * i daleko dražším a výkonějším autům
tod som nedavno videl jak auto co vyzeralo ako fabia rozmetala ferari 430.....tak neviem ci nejake nacipovana sracka by mu stacila, bolo to prerobene auto nejakym sportovym tymom a kastli to malo s fabie, dokonca na zrychlenie nechalo za sebou motorku Suzuky s obj. 1000, takze take auta su sportove nie toto co je nacipove a ma par kridel a dalsie hovadiny aby vyzeralo ze je to rychle...***...hlavne ze ty tomu rozumies a jazdis Favoritom
To má s fábií společného opravdu mnoho - masku, přední a zadní světla 😄 Jedná se o speciál Brisk, kdybys byl čtenářem auto.cz, věděl bys o něm mnohé, ale každopádně ti stačí si to tu dohledat. Je to rallyový speciál, pohon 4x4 a v podstatě je to wrc a věř, že každé wrcčko by tohle Ferrari na rozjezd dalo.
ty jsi dobré jelito- to byl závodní speciál který má stejně koní jak F430 ale nižší hmotnost>😁 navíc ti ve ferrari se neuměli pořádně rozjet (ale i tak by byl Brisk rychlejší). Hothatche nevypadají že mají být rychlé- v přímce moc rychlé nejsou, dokonce ani nejsou načipované, ale jsou velmi sportovní a v zatáčkách toho dokážou víc než leckterý supersport...sportovnost auta se neurčuje podle výkonu ignorante!
Ty seš tak neuvěřitelně tupej!!!!! >😁 >😁 >😁
Co příspěvek to se směju. Vím proč si pod anonymem. 😉 Hele doufám že když si konečně skončil tak si deláš úlohy. Ale udělej pořádne aby si z násobilky do 10 neměl 5!
Jinak čučím jak veliká diskuse se od tebe rozvinula... 😲 😲 😲
Co příspěvek to se směju. Vím proč si pod anonymem. 😉 Hele doufám že když si konečně skončil tak si deláš úlohy. Ale udělej pořádne aby si z násobilky do 10 neměl 5!
Jinak čučím jak veliká diskuse se od tebe rozvinula... 😲 😲 😲
MOžná pěkný, ale ať to zvenku vypadá jak chce, já auto řídím a nečumím na něj. Klidně ať si vypadá jak krabice od bot... Jak to není čtyřkolka, pro mě jako by neexistovalo.
tak tohle nikdy nepochopím..jak kdyby byl pohon všech kol něco co udělá z auta lepší auto... 8-s
A ne? Minimálně bezpečnější a pro obyčejné lidi "nezávodníky" je to rozhodně příjemnější volba.
Ok, příjemnějšá volba pro obyčejné lidi asi ano, ale lepší auto to pro nadšené řidiče obvykle není
No, já už vyrostl, když jsem byl maldý, tak mě splašený auta bavily a měl jsem tu čest s nimi jezdit. Nyní už vyznávám jiné hodnoty, v autě se potřebuju cítit dobře za každého počasí a chci si v něm také odpočinout. Čekám, že za mě vyřeší nepříjemné situace. Prostě pracující unavený člověk, který za volantem chce přemýšlet i o jiných věcech než o adhezi, zrychlení a odstředivé síle. Tohle ale pod článek o Focusu ST asi nepatří...
Nic ve zlým, ale nedá se s tím pořádně driftovat, je to jen takový zvláštní, umrněný pohazování zadkem v zatáčce. Je to stejný, jako kdyby ženská házela zadkem jen kvůli tomu, že má vykloubený kyčle.
A na sněhu si s tím pořádně nevrkneš 😒
A na sněhu si s tím pořádně nevrkneš 😒
no a? proč driftovat s rodinným Hatchaem? a s pohonem všech kol snad dokážeš něco víc než jen umrněné pohazování zadku? (na suchu)
to by mě zajímalo jakou čtyřkolku bych si měl vybrat místo stčka, golf je staršný auto už od pohledu, audi A3 je zastaralý a divně uhlazený, jediný co bych bral je BMW 1 a to není zase čtyřkolka - s tím v zimě budu na tom ještě hůř než s předokolkou, a nic jiného co by mělo 4x4 mě nenapadá - krom subaru ale to je taková divná značka - jsem evropan 😒
Kámo promiň, ale ty vůbec nemáš tušení, o čem mluvíš... >😁
Konečně člověk,který mluví ze zkušenosti 😉 Jinak Radku neměníš stále ještě názor na nové STi?Mě se snad začíná i líbit,vypadá menší než to tvoje a já rád malý rychlý auta.Škoda těch bezrámových oken,no.
Jinak sem se projel v ještě šílenějšim STi než máš ty (to už je so říct,ne?) a bylo to na mě moc,myslíš,že tvoje je tak akorát :yes:
Jinak sem se projel v ještě šílenějšim STi než máš ty (to už je so říct,ne?) a bylo to na mě moc,myslíš,že tvoje je tak akorát :yes:
Co to bylo zač? Kdo to má? Co v tom má? 😄
No auto stává velmi často kousek od Potrefené Husy na Vinohradské ulici,je to mého kamaráda.Koupil to od prvního majitele,který auto proslavil na sprintech (mimoto prý taky několikrát poslal do příkopu).Je to model 2005-6 celé černé i s kolama,bez znaků, nějaké úpravy jsou dělané v Německu přímo u Prodrive, podvozek Bilstein, blowoff a já nevim co všechno.Prý to má 405PS, 550Nm a velmi zkrácené řazení.Je to šílenost jak řikám,tvoje bylo použitelnější :yes:
Zadní půlka CC je zboku divná, přerostlá, moc dlouhá. Hádám, že to s faceliftem nespraví.
...ma stavu. Facelift predni masky se vazne povedl. Skoda zadni partie, ta mi prijde porad trosku nudna. Velkou roli hraje taky barva, tu oranzovou zeru 😉 Jsem rad, ze na nej nemam, byl by to boj, kterej HH si vybrat
Teda, jak nejsem příznivcem evropských vozů a skopčáky přímo nesnášim, tak musim uznat, že ten focus se fakt poved. A ve verzi ST je přímo dokonalej.
Ford není německý ani evrpský 😉
Pokud hledíš na historické hledisko, pak je americký, ale tyhle 2 divize jsou jaksi mimo sebe a až poslední dobou začínají slaďovat...a nutno dodat, že americká s evropskou a ještě nutno dodat, že evropské se vede daleko lépe a ještě jedna věc - Ford Europe vyrábí skutečně evropská auta, kdežto americkej dělá úplně něco jiného.
No, zatím jsem ho na silnici v téhle barvě nikdy neviděl. Jen u prodejce. Neumím si ani představit, že to jde, si koupit takovouto barvu. Ale možná, že tomu vůbec nerozumím. Na ST postrádám lehkost tahů, záď je nepřijatelná zcela. Ještě stále bych v tomto segmentu bez váhání bral jedině GOLF GTI v antracitu.
Již jsme tu o tom mnohokrát psali, nehledej krále HH. Staň se v nějakém Hothatchi králem ty sám. GTIčko a ST jsou auta, která asi nejvíce odráží pojem HH na každý den. Bestie v podobě OPC je jiná káva, zrovna tak jako Megane či Type-R.
Z hlediska image, vítězí v Evropě zakladatel těchto rychlých kompaktů, totiž GTIčko. Nepřekonatelný šmrnc, takřka civilní vizáž, připepřená jen lehkými vizuálními úpravami... Nic pro kolotočáře.
Držím ti palce, aby ses jednou v nějakém hothatchi ocitnul za volantem. Za volantem, který ti bude patřit :yes: Neboť rozdíl mezi verzí HH a verzí jaksi civilní, základní, je jako mezi lehkovzdušným balónem a raketoplánem.
Již jsme tu o tom mnohokrát psali, nehledej krále HH. Staň se v nějakém Hothatchi králem ty sám. GTIčko a ST jsou auta, která asi nejvíce odráží pojem HH na každý den. Bestie v podobě OPC je jiná káva, zrovna tak jako Megane či Type-R.
Z hlediska image, vítězí v Evropě zakladatel těchto rychlých kompaktů, totiž GTIčko. Nepřekonatelný šmrnc, takřka civilní vizáž, připepřená jen lehkými vizuálními úpravami... Nic pro kolotočáře.
Držím ti palce, aby ses jednou v nějakém hothatchi ocitnul za volantem. Za volantem, který ti bude patřit :yes: Neboť rozdíl mezi verzí HH a verzí jaksi civilní, základní, je jako mezi lehkovzdušným balónem a raketoplánem.
Pominu standardní GTIho vyumělkovaný patetický styl (pardon, prostě se mi nelíbí, obsah je naopak relevantní) a zaměřím se na barvu. Souhlasim s tím, že ta barva je pěst na oko. To k tomu ale patří, GTI (to auto 😉 ) nevyčnívá vzhedově skoro vůbec, nemá styl, myslim si. A potkávám pravidelně 2 ST - oba jsou oranžády. Jsou pěkný, každý si jich všimne, ale taky si pamatuje vše co na silnici udělá. To může mrzet. A pokud jde o tvary, no, GTI mi přijde trochu vágní. Dostaneš standardní tvary a nějakej ten prožek k tomu. Fordy jsem nikdy moc nemusel, ale nový Mondeo a i facelift ST se mi libí a na zákazníka platí. A kdo je král HH? Každý, dokud ho nepředjede o auto tězší Merc S 😄
Tohle má být spotovní design? >😁 Když jsem to videl tak mi to připomína náklaďák. ;-\ Jestli je nové Mondeo povedené tak tohle je hrozný. :no: Nechápu proč do povedeného New Edge tlačí Kinetický design. :no:
Nová Fabie RS ho utře jak zpocený vokno!
no když si vzpomenu na jízdu s prvním RS tak mi běhá ještě teď mráz po zádech ... a toohle vypadá mooc krásně a určitě to pojede jak pila ... mim oto ford umí auta která je nádhera řídit tak já si myslím že mám jasno v tomhle segmentu co bych volil :yes:
Nádherné ST!!! Pre mňa jednoznačná krása. GTI: pre mňa je tá zadná časť práve super. VW GTI je fajn kára (interiér krajší) ale ST je moja šálka brazílskej oranžovej kávy :yes:
Tato trieda je fakt naplnena dobrimi autami.Je tam z coho vyberat.Nudne GTi uz nie je nudne od kedy prisli s novym turbo motorom.Impreza je zohavena ale stale rychla.Honda je Honda a vie to aj bez turba.Opel ma pod kapotov stado zdivenych mustangov ktore treba vediet skrotit.Renault tam ma tiez schopne auto.EVO X bi som sem neplietol nie je to hatch a je svojimi schopnostami o triedu vyzsie./Test uz bude zanedlh👋...
Již bol! A kdo vyhrál? No přeci Typer-R a GTI!!!
Pak Focus ST. Říkali že se do nejlepších tesne nevešl.
Pak Focus ST. Říkali že se do nejlepších tesne nevešl.
já zas četl test myslím 14 hothatchů v carautu a pořadí bylo 1.Megane R26 2.Clio 197 3.Audi S3 a pak myslím golf GTI, Focus ST a Civic Type R..a myslím že tady těch šest je absolutní hothatch špička
A je to AUTOCAR!!! >😁 >😁 >😁
Hele dva nejprodávanější-Auto Magazín a Auto Motor a Šport. Obidva vyčítali že S3 je málo zábavní auto a že ho tedy do skupiny těch nejlepších vylučují. A je to AUTOCAR!!! >😁
Jo novináři někdy říkají jeden opak druhého. Ale když říkají dva to stejný... :-! Jasně S3 je špička. Ale před Typer-R??? 8-s
Hele dva nejprodávanější-Auto Magazín a Auto Motor a Šport. Obidva vyčítali že S3 je málo zábavní auto a že ho tedy do skupiny těch nejlepších vylučují. A je to AUTOCAR!!! >😁
Jo novináři někdy říkají jeden opak druhého. Ale když říkají dva to stejný... :-! Jasně S3 je špička. Ale před Typer-R??? 8-s
Danieli, proč se nepodepisuješ svým jménem? Vidíš, že tě vždycky stejně poznáme... 😉
Fakt je to on? Já na něj pod lagunou reaguju a musel jsem to tam ukončit. Takové bláboly se jen tak na diskuzi nenajdou...
Já mylím že jo. Společnou mají minimálně kadenci příspěvků, jejich kvalitu a počet použitých smajlíků na článek. >😁
Dnes vládne tak velká konkurence, že dobrý marketing prostě je nezbytnou součástí tvořící úspěch vozu. Příkladem budiž Kia. Ještě před pár lety by po ní v Evropě neštěkl ani pes a dnes? Líbivý vzhled, nevtíravá reklama, 7-letá záruka, nízká cena = dennodenně vidím kamiony naložené Ceedy a lidi je kupují jako rohlíky. A oba určitě víme, že Ceed zdaleka není nejlepší vůz na trhu. Proto jsem tu uvedl, že podstatná je úspěšnost prodejů, protože ostatní aspekty nejde zcela relevantně posoudit. Jak tu uvedl Marianek, nějaké měření na okruhu je sice hezká věc, ale nikdy se neuskuteční tak, aby bylo průkazné, za stejných podmínek a ideálně v jeden den.
Je fakt ktery poprit nemuzu - proti Argumentu: Auto teto kategorie z pravidla nekupuje clovek, ktery o autech nic nevi; nemam co rict, cimz si sam sobe vyvracim co jsem napsal prve, ale obecne si stojim za svym lide jsou hloupe stado, bohuzel realita zivota me o tom tisickrat uz presvedcila.
P.S. Kdyby tu byl blíjící smajlík, pobliji ti i krk :no: :no: :no:
:yes: :yes: :yes: >😁 >😁 >😁
laskave se odmlc, kdyz se bavi lide schopni vyslechnout si cizi nazory. A to svoje: "S tebou se bavit nebudu, je to pod moji uroven." pouze dokazuje to, jaka lidska spina jsi ty sam.
BTW.pro mne je tedy v kategorii hothatch zatím stále králem 130i,ikdyž je cenově vysoko.
A NIKTO JINY!
Skvělý Renault-Double :yes: :yes: :yes: :yes:
Avantime, test hothatchu jsem necetl. Nevim, jak jsem jiz napsal, nejsem fanouskem tohoto segmentu. Zde me zajima pouze kdo si jak v teto nabite konkurenci vede. Kdo je v cem lepsi, rozdily mezi jednotlivymi modely, technicke rozdily atd., atd... Jde pouze o odnoz v nizsi stredni. Image zde nehraje roli, rozdily jsou pouze technickeho charakteru.
Ale v čem pak tak vyniká aby byl nejlepší?
Ale podle mně je jízda s Type-R zábavnejší.
I když tam RS vychválili zaslouženě. 😲 :yes:
Ale co přístrojovka? Nebo ten sametový volant a la GTI. 😄
Tak tady je i GTI 0! Neuveřitelný příspěvek!!!
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: