Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Teda priznavam... a to mitsu hodne zeriem aj sledujem co je u nich vzdy nove ze takyto tah som necakal... ale popravde taketo auto skutocne zvladne aj vyssi vykon a tak je fajn ze l200 nemusi v eu koncit len na 110kw ... navyse za mna ani ten priplatok za tu cipnutu silnejsiu verziu nie je vobec drahy a tak v tomto pripade by som mal hned jasno co si vybrat.... mitsu :yes: l200 je famozny kusok a toto zvysenie vykonu len a len chvalim :yes:
Nutno dodat, že krom rudozelené EU maj všude na světě nezničitelnej nafťák MIVEC 2.4 s 133kW bez čipu.
Možno aj to bude riešenie do budúcna. Hodia tu na trh nejaký “eko” motor a potom sa to bude iba ofiko čipovať.
Není taký Amarok s V6 lepší? Ako VW moc nemusím ale u malých pick-upov by som asi lovil tam.
Není taký Amarok s V6 lepší? Ako VW moc nemusím ale u malých pick-upov by som asi lovil tam.
Hm to jo...Amarok V6 ve srovnání s L200 pro mě moc žere a taky o co je lepší, o to je i dražší . Pro můj účel, na co to mám. Nemám to na masírku.
A Amarok R4 byl katastrofální.
V současný době vychází (pro mě osobně a moje potřeby na to aut👋co umí/cena) bezkonkurenčně nejlíp HiLux.
btw tu 2.4ku ti u tebe skoro za barákem - u věžiček - narvou na 150kW a taky legálně se zápisem do TP.
A Amarok R4 byl katastrofální.
V současný době vychází (pro mě osobně a moje potřeby na to aut👋co umí/cena) bezkonkurenčně nejlíp HiLux.
btw tu 2.4ku ti u tebe skoro za barákem - u věžiček - narvou na 150kW a taky legálně se zápisem do TP.
Par otázek MrFostek
- co ti brání tam dat krabičku, software, přihrát 50 koní? Co jiného udělá to Mitsubishi?
- otázka spis pro ostatní, proč má mít pick-up výkon formule? Je to pracovni auto, vadí někomu, ze nemá Transit 400 koní?
- co ti brání tam dat krabičku, software, přihrát 50 koní? Co jiného udělá to Mitsubishi?
- otázka spis pro ostatní, proč má mít pick-up výkon formule? Je to pracovni auto, vadí někomu, ze nemá Transit 400 koní?
Nebolo to na mňa, ale😒br />
reálne uvažujem nad p-u kvôli ťahaniu (dodávky ma už neba) a tieto malé tak isto nie. Žijeme iba raz a prečo si nespraviť radosť?
Veľký výkon není moc treba ale stačí aby to išlo a nejaké cca 2L-D za mňa nič moc, takže 3L D alebo nejaká V8?
Poraď aj ty. Radšej nejaký p-u ako SUV. Občas jazdím v lomoch.
Veľký výkon není moc treba ale stačí aby to išlo a nejaké cca 2L-D za mňa nič moc, takže 3L D alebo nejaká V8?
Poraď aj ty. Radšej nejaký p-u ako SUV. Občas jazdím v lomoch.
1) Strašný ergonomcký faily vevniř - s faceliftem částečně zmizelo
2) Slabý motor
3) Krátká záruka jen do 100.000km
4) Ne až tak libová cena, jako když jsem kupoval 2017
2,3,4 jsou teď taky odstraněny. Ale je pozdě.
Ne, poslední dobou se mi nedaří vůbec nic. :no: 😒
Tie ma hodne lákajú.
Má na mysli nové 3-litrové 6-válce, které nasadila americká velká trojka.
a Američané jim říkají "malé" diesely, ale když to člověk srovná s Mitsubishi, tak jsou výkony Mitsubishi k pláči a čip na tom nic nemění, ubohost.
To je VM Motori, super motor.
Servisné zázemie po republike je asi trochu problém.
Tedy GMC má americký 6-válec 3,0 L, vyvinutý GM pravda v Evropě, ale v Evropě se neprodává. my máme to štěstí že v Evropě můžeme vidět polovinu tohoto 6-válce, a to v Opelech, 3-válec 1,5 L. 😁 😁 😁 😁 😁
VM Motori je jasné.
Ford má 6-válec vyvinutý v Evropě který se v Evropě neprodává.
Jsou to velice rozumné motorizace.
Pozerám že si to písal vyššie.
Jedinej benzínovej co mě imponuje je už jenom jako ojetina....V10 z Viperu v dvoudveřovým (podmínka!) Pickupu má grády. :yes:
např.
https😐/suchen.mobile.de/…uge/details.html?…