Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Před deseti lety se tahle Octavia rozjela až na 368 km/h a vytvořila rekord. Vzpomínáte?

15 komentářů

Ozzman
Běžná Okta TDI....
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
No jasně, jedničková a dvojková jsou nejrychlejší a nejekologičtější, v pondělí jsem na hradecké s O3 TDI 110kw naháněl O2 TDI a nemohl jsem ji předjet, takže je to pravda, Zdílej, než to smažou !
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Mondeo mám v garáži, abych ho zachoval příštím generacím, protože končí 😁

Zlatý metro, tohle je peklo... na tom bych nejezdil ani zadarmo
Mikesus
Jo. A je tam vidět, jak to má převisy dlouhé jak týden před výplatou. Ještě v té barvě to zvýrazňuje.
Ozzman
No barva a kola jsou dost nemilosrdné, ale realita tak strašná jako u dobového Superbu 2 není:
http😐/www.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/images/car-reviews/first-drives/legacy/original_2715.jpg?itok=hd0yWQIe
Mikesus
Mne to říkat nemusíš. O2, O2fl i S2 jsme měli. A tady to fakt zvýrazňuje nemilosrdně
CICZERO
topten
perseverance na padaku na marsu
a chinani s rusakama krouzej na orbite a cumej, jak amici sli rovnou na pristani.
bude pristani chinanu a rusaku taky v primem prenosu jako u amiku, nebo to pustej jen kdyz se to povede ??
Mikesus
Nechci být hnidopich, ale teď tam krouží Číňani a Arabové.
topten
jj, chybicka se vloudila, tak to se Arabum omlouvam.
takze rusaci zase nic, jen ty podvozky pro mezikontinentalni rakety na zniceni sveta, nebo ten papirovej obrnenej transporter z minula co se vejde do helikoptery. skoda, byli doby kdy rusaci v kosmu byli spicka.

diky za upozorneni
moan78
A kolko to asi tocilo pri 130 km / h? 😊
Anonym
Jenom jsme ho úplně přestavěli, ale to nevadí, Bingu.
moan78
Tak vidim, ze Bing neminul ani vasu domacnost 😊.