Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
lukas13
není nad to jednou za čas "mimosoudně dohodnout" pěknou sumičku... 45 let to bylo cajk...
V tomto případě můj názor plně koresponduje s názorem automobilky.
Pán na druhé straně barikády bude asi pěkný vykuk a aktivisté (jací, kdo, jaká organizace-tohle v článku dost chybí) budou, jako obvykle, v roli užitečných id_otů.
Vzpomněl jsem si na film U mě dobrý - "my jsme šli proti komunistům, jim teď vadí maso v housce"
V tomto případě můj názor plně koresponduje s názorem automobilky.
Pán na druhé straně barikády bude asi pěkný vykuk a aktivisté (jací, kdo, jaká organizace-tohle v článku dost chybí) budou, jako obvykle, v roli užitečných id_otů.
Vzpomněl jsem si na film U mě dobrý - "my jsme šli proti komunistům, jim teď vadí maso v housce"
_Teddy_
A pomenovanie lietadla "Piper PA-28 Cherokee" im nevadi? Len s autom maju problemy? Cudne. Cakal by som, ze sa skor ozvu tie indianske kmene, po ktorych amici pomenovali vrtulniky (apache, chinook, iroquois, kiowa, atd)...
Na letadlech nic nevysoudí, ale na slavném a skvěle prodávaném autě si polívčičku přihřát zkoušejí. A ještě by se měli ozvat Komančové, protože RAH-66 Comanche nakonec vláda pohřbila. 😁
Šimpanz
spočítal z jedné vody na čisto a pěkně bych jim probral všechny názvy.
Co třeba takový Wrangler? Zcela neuctivé ke všem pasáčkům dobytka od bačů až po kovboje. Zakázat.
A Renegade snad není lidská bytost zasluhující alespoň minimální úctu? Zakázat.
A když u toho novodobí inkvizitoři budou, což takhle probrat ostatní automobilky? Jenom namátkou, Highlander, chudáci skotští horalové, jak k tomu přijdou aby si je kdejaký Japončík lepil na zadek auta? Nebo takový Rover, tulák nikde nemá zastání a celá automobilka si dovolí pojmenovat se po něm? Zastánci Gypsy Rover by se na to měli mrknout. Zakázat, zakázat, zakázat. Ještě by se mohli přidat ochránci zvířátek a Jaguar, Ferrari, Lambo, Škoda (dokonce týraná, postřelená slepice) budou v těžkých problémech.
Je to úplně ulítlé, Absurdistán jak vyšitý, ale myslím, že v bidenovské Americe se tohle tažení bude líbit.
Co třeba takový Wrangler? Zcela neuctivé ke všem pasáčkům dobytka od bačů až po kovboje. Zakázat.
A Renegade snad není lidská bytost zasluhující alespoň minimální úctu? Zakázat.
A když u toho novodobí inkvizitoři budou, což takhle probrat ostatní automobilky? Jenom namátkou, Highlander, chudáci skotští horalové, jak k tomu přijdou aby si je kdejaký Japončík lepil na zadek auta? Nebo takový Rover, tulák nikde nemá zastání a celá automobilka si dovolí pojmenovat se po něm? Zastánci Gypsy Rover by se na to měli mrknout. Zakázat, zakázat, zakázat. Ještě by se mohli přidat ochránci zvířátek a Jaguar, Ferrari, Lambo, Škoda (dokonce týraná, postřelená slepice) budou v těžkých problémech.
Je to úplně ulítlé, Absurdistán jak vyšitý, ale myslím, že v bidenovské Americe se tohle tažení bude líbit.
okoloidúci
Pokiaľ viem, v rokoch modely 2001 - 2007 (KJ) a 2008 - 2012 (KK) sa v USA označovali ako „Liberty“.
Anonym
považoval bych to za čest. Teď ještě tady máme ty Komanče, aby se třeba nezačali soudit s jednou profláknutou politickou stranou v ČR.
pradeda777
Pokud nemají název Indiáni zaregistrovaný a tudíž na něj nemají ochrannou známku, tak se můžou jít "hongat". A nakonec to jméno jim stejně dali Evropané. Takže mají na něj větší nárok než Indiáni....
Sabmilan
nemáte někdo zkušenost se starším modelem v terénu? Našel jsem zážitkovou jízdu (https😐/jizda-zazitkova.cz/…and-cherokee-wg/) a nevím jestli do toho jít. Rád bych tomu dal trošku napít když to není moje 😁 😁 😁
P. S. V chorvatstine to prý znamená mor 😁
Bude tu celkěm slušné kolečko žalob 😁
O moc (= hromadu) peněz
a
o moc ( = vliv) peněz
Nic jiného v tom není