Novinky
není nad to jednou za čas "mimosoudně dohodnout" pěknou sumičku... 45 let to bylo cajk...
V tomto případě můj názor plně koresponduje s názorem automobilky.
Pán na druhé straně barikády bude asi pěkný vykuk a aktivisté (jací, kdo, jaká organizace-tohle v článku dost chybí) budou, jako obvykle, v roli užitečných id_otů.
Vzpomněl jsem si na film U mě dobrý - "my jsme šli proti komunistům, jim teď vadí maso v housce"
V tomto případě můj názor plně koresponduje s názorem automobilky.
Pán na druhé straně barikády bude asi pěkný vykuk a aktivisté (jací, kdo, jaká organizace-tohle v článku dost chybí) budou, jako obvykle, v roli užitečných id_otů.
Vzpomněl jsem si na film U mě dobrý - "my jsme šli proti komunistům, jim teď vadí maso v housce"
A pomenovanie lietadla "Piper PA-28 Cherokee" im nevadi? Len s autom maju problemy? Cudne. Cakal by som, ze sa skor ozvu tie indianske kmene, po ktorych amici pomenovali vrtulniky (apache, chinook, iroquois, kiowa, atd)...
spočítal z jedné vody na čisto a pěkně bych jim probral všechny názvy.
Co třeba takový Wrangler? Zcela neuctivé ke všem pasáčkům dobytka od bačů až po kovboje. Zakázat.
A Renegade snad není lidská bytost zasluhující alespoň minimální úctu? Zakázat.
A když u toho novodobí inkvizitoři budou, což takhle probrat ostatní automobilky? Jenom namátkou, Highlander, chudáci skotští horalové, jak k tomu přijdou aby si je kdejaký Japončík lepil na zadek auta? Nebo takový Rover, tulák nikde nemá zastání a celá automobilka si dovolí pojmenovat se po něm? Zastánci Gypsy Rover by se na to měli mrknout. Zakázat, zakázat, zakázat. Ještě by se mohli přidat ochránci zvířátek a Jaguar, Ferrari, Lambo, Škoda (dokonce týraná, postřelená slepice) budou v těžkých problémech.
Je to úplně ulítlé, Absurdistán jak vyšitý, ale myslím, že v bidenovské Americe se tohle tažení bude líbit.
Co třeba takový Wrangler? Zcela neuctivé ke všem pasáčkům dobytka od bačů až po kovboje. Zakázat.
A Renegade snad není lidská bytost zasluhující alespoň minimální úctu? Zakázat.
A když u toho novodobí inkvizitoři budou, což takhle probrat ostatní automobilky? Jenom namátkou, Highlander, chudáci skotští horalové, jak k tomu přijdou aby si je kdejaký Japončík lepil na zadek auta? Nebo takový Rover, tulák nikde nemá zastání a celá automobilka si dovolí pojmenovat se po něm? Zastánci Gypsy Rover by se na to měli mrknout. Zakázat, zakázat, zakázat. Ještě by se mohli přidat ochránci zvířátek a Jaguar, Ferrari, Lambo, Škoda (dokonce týraná, postřelená slepice) budou v těžkých problémech.
Je to úplně ulítlé, Absurdistán jak vyšitý, ale myslím, že v bidenovské Americe se tohle tažení bude líbit.
Pokiaľ viem, v rokoch modely 2001 - 2007 (KJ) a 2008 - 2012 (KK) sa v USA označovali ako „Liberty“.
považoval bych to za čest. Teď ještě tady máme ty Komanče, aby se třeba nezačali soudit s jednou profláknutou politickou stranou v ČR.
Pokud nemají název Indiáni zaregistrovaný a tudíž na něj nemají ochrannou známku, tak se můžou jít "hongat". A nakonec to jméno jim stejně dali Evropané. Takže mají na něj větší nárok než Indiáni....
nemáte někdo zkušenost se starším modelem v terénu? Našel jsem zážitkovou jízdu (https😐/jizda-zazitkova.cz/…and-cherokee-wg/) a nevím jestli do toho jít. Rád bych tomu dal trošku napít když to není moje 😁 😁 😁
P. S. V chorvatstine to prý znamená mor 😁
Bude tu celkěm slušné kolečko žalob 😁
O moc (= hromadu) peněz
a
o moc ( = vliv) peněz
Nic jiného v tom není