Ekonomika
Taky mne překvapuje pokles dua Hyundai - Kia. Zvlaště u Kia mi to přijde překvapivé, protože se stále ještě jedná o klasické turbo (1.4 T-GDI i nová 1.5 T-GDI) s klasickým manuálem a "relativně" normálními ovládacími prvky v interiéru. Navíc cena je podstatně nižší než u podobné konkurece (Scala).
Hyundai loni jel za vyloženě výprodejové ceny, základní i30 byla i v ceníku pod třemi sty tisíci, slušně vybavené akční verze do tří set padesáti tisíc. Teď je vše minimálně o třicet, čtyřicet tisíc výše. Ceed zase tak levný není, s nepříliš přesvědčivým litrem za 365 tisíc je to dost.
Kde všechny ty Pumy jsou, co se s nima mohlo stát, kde mohou být? Bo tu u nas v metropoli Slezska jsem neviděl ešče ani jednu ...
Že by ree😜orty? 😲
BTW máte prosím někdo zkušenost s fordím automatickým 7kvaltem ve spolupráci s litrovým EB? Má se co nevidět objevit u 155k verze. Díky 😄
Přesně tohle jsem říkal - prodeje Octavie poletí dolů a Fabia se stane v krizové době opět nejprodávanější.
Mnozí z vás se mi tu "smáli"... Tak tady to máte vy chytrolíni 😒] :-! :-!
Mnozí z vás se mi tu "smáli"... Tak tady to máte vy chytrolíni 😒] :-! :-!
Docela by mě zajímalo, proč Škoda (podle Tebe) padá s prodejema v Číně - za leden 2021 prodala 800 aut. Taky si k tomu něco už tady psal? Díky.
No, tam je to fakt záhadou. Myslím, že Číňani museli dostat od medvídka Pú rozkaz od těch kámošů Tchaj-Wanu nic nekupovat. Jinak to snad ani vysvětlit nejde, protože meziročně asi auta na trojnásobek nezdražili a Jetta za celý ten obrovský pokles taky určitě nemůže.
Díky za komentář, taky si to tak vysvětluju. My máme taky jednoho medvídka ve vládě - Hamáček mi poslední dobou připadá jako Ewok ze Star Wars https😐/starwars.fandom.com/wiki/Ewok
Psal. Ale jen to že je s prodeji v háji. Důvod ti říct opravdu neumím, nejsem e😜ert na čínský trh. Ale pokud se mě ptáš na názor, tak podle mě to nebude jediný důvod.
První ale vidím v nové značce Jetta, která dost možná sebrala zákazníky.
Druhý vidím v tom, že Číňané už se dávno za těch pár let naučili právě díky západním automobilkám jako Škoda, VW, Volvo, BMW, MB, ..., výrobu opravdu kvalitních aut a mají spoustu vlastních značek a modelů (jeden příklad za všechny - Geely Tugella...).
Ale to jsou jen nějaké mlhavé odhady, nevím jak si tam Škoda stojí cenově ani jak přesně ji Číňané vnímají. V Indii je Škoda téměř prémií, v Číně nevím. Když se ale podíváš, za co jsou schopni Číňani vyrobit konkurenta Octavie, tak to je méně než poloviční cena...
První ale vidím v nové značce Jetta, která dost možná sebrala zákazníky.
Druhý vidím v tom, že Číňané už se dávno za těch pár let naučili právě díky západním automobilkám jako Škoda, VW, Volvo, BMW, MB, ..., výrobu opravdu kvalitních aut a mají spoustu vlastních značek a modelů (jeden příklad za všechny - Geely Tugella...).
Ale to jsou jen nějaké mlhavé odhady, nevím jak si tam Škoda stojí cenově ani jak přesně ji Číňané vnímají. V Indii je Škoda téměř prémií, v Číně nevím. Když se ale podíváš, za co jsou schopni Číňani vyrobit konkurenta Octavie, tak to je méně než poloviční cena...
Zatiaľ v tabulke nevidím predaj Leona ale dúfam že sa začne lepšie predávať lebo to je momentálne podľa mňa najkrajšie auto v segmente C.
Možná, ale minulá generace je rozhodně elegantnější (zejména předfacelift). :yes:
Ja som čítal tvoju recenziu /dobrá volba/ a keď som v roku 2018 vyberal auto tiež som sa bol na Leon pozrieť ale chcel som iba výbavu FR ale bohužial alebo skôr vďaka bohu sa už nedal aspoň u nás objednať s motorom 1.4 tsi tak som kúpil Golf VII.Čo sa týka elegancie to je diskutabilné ale tento nový Leon je oproti predchodcovi za mňa o dosť krajšie aj väčšie auto.Ja si skôr myslím že po faceliftové autá sú kvalitnejšie však hlavne kvôli tomu sa robí facelift a mám to aj osobne v rámci mojích kolegov potvrdené nehovoriac o tom že autá po fl majú ďaleko lepšiu výbavu za rovnaké peniaze ako autá na začiatku predaja.Takže ak môžem poradiť tak keď kupovať nové auto tak až po facelifte.
To asi je, ale třeba pro mě je to kvůli interiéru nekoupitelné auto.
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Cadillac - 3
Dodge - 10
Chrysler - 1
Lincoln - 2
RAM - 9
Tesla - 15
Mustang - 8
E😜lorer - 7
Renegade - 27 (24x benzín)
Compass - 67 ( 59x benzínn)
Wrangler - 7 (3x benzín)
Dodge - 10
Chrysler - 1
Lincoln - 2
RAM - 9
Tesla - 15
Mustang - 8
E😜lorer - 7
Renegade - 27 (24x benzín)
Compass - 67 ( 59x benzínn)
Wrangler - 7 (3x benzín)
druhé místo v luxusních vozech, LS mělo 4s, zatímco BMW 7 jen 3 a Audi A8 jen 2
Fostek neusnee 😄 😄 😄
Fostek neusnee 😄 😄 😄
Pokles H/K je pre mna trochu predvapenim, hlavne hyundai je solidne auto za dobre ceny, u kii je to este drastickejsie, tak ale napr. ja osobne nevidim dovod priplacat cca tisicku EUR za kiu, ked je to len prezleceny hyundai...😁, cize ten vacsi pokles kie ako hyundaia dava zmysel.
Pozeram, ze mazda je dole iba o zopar percent - zeby uz nasla svoje dno? T.j. uroven predaja "polopremiovych" aut? Mozno im pomohli nejake drobne predajne akcie, ja si myslim, ze to je len taka lastovicka a pojde este nizsie.
Dost je prekvapenim dacia, nove sandero by malo zabrat, ale zda sa, ze duster s iba litrovym motorom a bez 4x4 ludi velmi nebere...
Absurdní je, že např. v Polsku u Scaly nabízejí červenou pastelovou barvu a celkem o čtyři barvy navíc. :no:
Takže zdražení 200 tczk jen to fikne.
Dacia naopak vůbec překvapením není. Sandero a Logan se teprve začínají prodávat, takže tam v podstatě ani není co prodat.
Škodovka... když vezmeš 1-2, tak má skoro 36% trhu, to je pořád spíš hodně.