Novinky
Toto se zrovna moc nepovedlo, vnitřek ještě ujde ale zvenku je to úplně mimo.
Jen můj názor.
Jen můj názor.
_GTE_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak to se povedlo, akorát já mám mentální problém s logem na kapotě a myslim, že to vyřeší jen smrt.
To zas bude soused z Boleslavi závidět. Nevím proč, ale škodovka neumí vyrobit auto pro rodiny s více jak dvěma dětma.
Bolo by fajn keby sa u tejto kategorie objavily aj hybridne alternativy. 😄 :yes:
Par rokov dozadu som mal cez vikend vikend požicaný Prius + (7 miest), najazdil som asi 1000km mesto, dialnice, okres, super auto (v ramci kategorie MPV), ale bolo a je dost drahe
Par rokov dozadu som mal cez vikend vikend požicaný Prius + (7 miest), najazdil som asi 1000km mesto, dialnice, okres, super auto (v ramci kategorie MPV), ale bolo a je dost drahe
Všichni píšete že prý MPV. A všimli jste si té délky druhých bočních dvěří a zadního okna? To je dlouhý jako prasátko. Taky jak jinak by se tam vešlo 11 lidí. To je mimochodem další úlet. 11 lidí je řidičák na autobus. Kdo z vás to má? (ty mlč jirko) 😁
Proporčně úplně mimo, tuhost karoserie asi taky a předek jak autonomní kapsle roku 2050.
😲
Proporčně úplně mimo, tuhost karoserie asi taky a předek jak autonomní kapsle roku 2050.
😲
konečně někdo pochopil, že ne každý chce auto s okny velikosti průzorů v tanku. Třeba na první Zafiře byla velikost oken velkým plus - auto pak nemusí být velké a přitom se tak zevnitř tváří.
No a tohle... to už není MPV, spíš osobní dodávka někde na úrovni dlouhého Travelleru nebo něčeho takového.