Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai odhaluje MPV Staria. Má neobvyklý vzhled a až 11 míst ve čtyřech řadách

12 komentářů

Blue Sun
ven byla navrhovaná i Multipla... a taky to nebyla zrovna designová perla světa.
No a tohle... to už není MPV, spíš osobní dodávka někde na úrovni dlouhého Travelleru nebo něčeho takového.
škodovák
Toto se zrovna moc nepovedlo, vnitřek ještě ujde ale zvenku je to úplně mimo.
Jen můj názor.
_GTE_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
JakTak
Tohle bude spíš v kategorii Trafic, než Espace
_GTE_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Machýrek
Tak to se povedlo, akorát já mám mentální problém s logem na kapotě a myslim, že to vyřeší jen smrt.
_GTE_
speedfred
🤣🤣🤣
Antiškodovkář
To zas bude soused z Boleslavi závidět. Nevím proč, ale škodovka neumí vyrobit auto pro rodiny s více jak dvěma dětma.
polestarek
Bolo by fajn keby sa u tejto kategorie objavily aj hybridne alternativy. 😄 :yes:

Par rokov dozadu som mal cez vikend vikend požicaný Prius + (7 miest), najazdil som asi 1000km mesto, dialnice, okres, super auto (v ramci kategorie MPV), ale bolo a je dost drahe
chytrak1
Všichni píšete že prý MPV. A všimli jste si té délky druhých bočních dvěří a zadního okna? To je dlouhý jako prasátko. Taky jak jinak by se tam vešlo 11 lidí. To je mimochodem další úlet. 11 lidí je řidičák na autobus. Kdo z vás to má? (ty mlč jirko) 😁

Proporčně úplně mimo, tuhost karoserie asi taky a předek jak autonomní kapsle roku 2050.
😲
megacruiser
konečně někdo pochopil, že ne každý chce auto s okny velikosti průzorů v tanku. Třeba na první Zafiře byla velikost oken velkým plus - auto pak nemusí být velké a přitom se tak zevnitř tváří.