Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Takhle by prý mělo vypadat nové Subaru WRX

22 komentářů

Ozzman
v Evropě s 1.6 a CVT! To bude nářez 😁
pradeda777
To jo...ale v EU budou tak leda plakáty..... ;-\
Ozzman
Asi tak.. přitom, co je na sedanu tak špatného... no jo no.. skoda 😊
šofér
Záchrana planety!
Mikesus
On psal na sedanu, ne na motoru
3_diamanty
V eu ale opat nepredajne.. podobne ako levorg ( cca 500ks rocne v celej eu )
twistedTSD
Levorg měl mnohem větší potenciál, ale kombinace 2.0 atmo + CVT ho definitivně zabila.
3_diamanty
Navyse je to kombik... teda praktickost mu nechyba ... bohvie v com bol problem... ale je fakt ze za melon za mna radsej tarraco alebo arteona
Ozzman
No že to bylo jen s CVT a pak už jen jako atmosféra, vždyť ti to psal. Nebyla možnost žádné jiné volby.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
twistedTSD
2.0 atmo ani tak ne. 2.0 atmo, CVT a 4x4 ano.
Futurista
Pokud vynechám techniku, a okomentuju design, tak mně se to nelíbí. Nízkej předek s malými světly, obrovskej zadek se světly z Tipa s nádechem Tucsonu. Takhle neee. Vždyť Subaru design vždycky umělo. 😒 Koncept Viziv sliboval hodně. Bohužel u slibů jen zůstalo.
webpaja
A korunu všemu nasazují hranaté výřezy kol. Škoda...
3_diamanty
Pritom na suv by mi to nevadilo... tam sa mi to dokonca aj paci... tu to ale ozaj posobi divne v kontraste s tym kratkym sikmym predkom... ale ako celok celkom kukatelne auto.... nastastie stale sa nejedna o ofiko fotky a tak real bude hadam este krajsi....
.Rambousek.
To asi nebudeš, ale u Subaru to nepřekvapí...
twistedTSD
To je pro Subaru typické.
miromen
V menšině ? Vždyť to na tom obrazku je hnus fialovej. Přitom Subaru umi...Levorg.
3_diamanty
No jo umi... az tak umi ze predaje levorgu v eu su na urovni jedneho supersportu od lamba... auto s megaprevismi avie a nosnostou kabrioletu a to vsetko v cene premie ... zlata octavka scout... levorg nema sancu v eu... aj ked par kuskov som dokonca videl aj u nas... ale je to asi rovnaka exotika u nas ako stretnut kizashi alebo phaeton... tak raz rocne sa ale stretnut daju to ano
Ozzman
A tohle snad vypadá jinak? Jen je to sedan, ale jinak to vypadá úplně stejně.
miromen
Typ karoserie samozřejmě nemyslim, ale opravdu stejně 😲 😲 😲
Tohle si koupil postarši pan vedle z baraku což jsem koukal, když dnes i mnohem mladši ročniky pořizuji krabice. Ale s tim co je na obrazku toho tedy moc společneho nema, byť Subaru jsem z něj identifikoval hned...
https😐/d19-a.sdn.cz/…J_EH/NatDof.jpeg?…
vs
https😐/www.auto.cz/…-nove-subaru-wrx?…
Sabmilan
nejsi, mně se taky nelíbí. Za mě je nejhezčí tohle https😐/jizda-zazitkova.cz/…-subaru-wrx-sti/ :yes: :yes:
Arese
...hybridizací a automatickou (variátorovou) převodovkou!!! 😲 😲 😲 :no: