Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mazda 626 2,0

11 komentářů

ptr078
Ja som za legendu vnimal predoslu generaciu od 92 do tusim 97. Tato bola pre mna hlavne dizajnovo cestou spät
3_diamanty
Suhlasim... :yes:

Tato uz nekukatelna 626 bola akoby krokom spat .... v tom case sa mi z japoncov najviac pacili hondy... accord civic prelude ... to boli casy... ale uz aj dnes sa mi hondy opat zacinaju pacit... jak nove hrv tak aj novy jazz a civic.. no a mazde aj nadalej opat neprichadzam na chut...
ptr078
Accord 6. A 7. Gen bola fajn, dobova primera gt, alebo p 405/406 a hlavne mitsu galant sa mi pacil
Xylo
Asi v té době si Mazda přála spíše prodávat Xedosy 😉 . Když si vzpomenu, jak tak zvaná prémie vizuálně prasila levnější auta svých značek, tak mi tahle 626 nepřipadá až tak špatná.
3_diamanty
Xedos so 6 valcom :yes:
idam.i
Mal som 626ku GE s tým 6válcom a bolo to super.
Navyše v peknej červenej. :yes:
TT
Zdá sa, že na ACZ môže byť legendou čokoľvek, tento pojem tu už celkom stratil význam. V automobilovom svete by som tento prívlastok dal možno Fordu T, mohol by to byť VW Chrobák, Citroen 2CV, Citroen Traction Avant, Porsche 356, alebo Audi Quattro. Táto Mazda ani nič podobné ani omylom.

legenda = rozprávka o neobyčajnej, vymyslenej, neskutočnej udalosti, rozprávanie nepodložené skutočnosťou o historickej, vynikajúcej, populárnej osobe a pod.
legendárny príd. m. - opradený legendami, vybájený, rozprávkový, neskutočný: l. príbeh, l.
Xylo
Tenhle test je historický test z minulosti auto.cz (protože je okurkáč tak tímto způsobem redakce vyplňuje nedostatek novinek). Nikde v textu se nevyskytuje slovo legenda. Pokud chceš něco opravovat, tak reaguj na příspěvek diskutujícího ptr078, pro kterého zřejmě byla legendou jedna z generací 626.
h.onzyk
Maj to přímo va nadpisu - "Testujeme devadesátkovou legendu." 😉
Xylo
Nojo, teď jsem si toho teprve všimnul. Omlouvám se 8-s
KANKUNEN
všech dob v dějinách automobilismu.