Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
TT
Zdá sa, že na ACZ môže byť legendou čokoľvek, tento pojem tu už celkom stratil význam. V automobilovom svete by som tento prívlastok dal možno Fordu T, mohol by to byť VW Chrobák, Citroen 2CV, Citroen Traction Avant, Porsche 356, alebo Audi Quattro. Táto Mazda ani nič podobné ani omylom.
legenda = rozprávka o neobyčajnej, vymyslenej, neskutočnej udalosti, rozprávanie nepodložené skutočnosťou o historickej, vynikajúcej, populárnej osobe a pod.
legendárny príd. m. - opradený legendami, vybájený, rozprávkový, neskutočný: l. príbeh, l.
legenda = rozprávka o neobyčajnej, vymyslenej, neskutočnej udalosti, rozprávanie nepodložené skutočnosťou o historickej, vynikajúcej, populárnej osobe a pod.
legendárny príd. m. - opradený legendami, vybájený, rozprávkový, neskutočný: l. príbeh, l.
Tenhle test je historický test z minulosti auto.cz (protože je okurkáč tak tímto způsobem redakce vyplňuje nedostatek novinek). Nikde v textu se nevyskytuje slovo legenda. Pokud chceš něco opravovat, tak reaguj na příspěvek diskutujícího ptr078, pro kterého zřejmě byla legendou jedna z generací 626.
Tato uz nekukatelna 626 bola akoby krokom spat .... v tom case sa mi z japoncov najviac pacili hondy... accord civic prelude ... to boli casy... ale uz aj dnes sa mi hondy opat zacinaju pacit... jak nove hrv tak aj novy jazz a civic.. no a mazde aj nadalej opat neprichadzam na chut...
Navyše v peknej červenej. :yes: