Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes EQS odhaluje svůj futuristický interiér, včetně základní verze

24 komentářů

KANKUNEN
každý inťoš bez tabletu je ok v dnešní době.
traveldrive
Tak tu je tablet celá palubka, akurát to nie je hranaté...
Mikesus
Mne se to tedy líbí tohle. Je to zakomponované hezky a rozhodně lepší než ten základ s tabletem uprostřed.
IceDive
Za mna urcite lepsie ako nove S aj ked bovie ako to bude s odleskami do oci.
Anonym
ale nikoli na ty brutální kolotočářské výdechy ventilace.
traveldrive
Tie čínske výduchy klímy boli hrozné, táto veľká placka ešte horšia. Klepneš o to kľúčmi, a bude to celé na výmenu. Počítam, že za cenu jedného takéhoto displeja vpohode kúpiš béčkový kompakt.
Blue Sun
warp factor one, Mister Sulu...
V tomhle případě tedy levnější verze převyšuje tu vyšší.
ProchyTom
Jo, tohle je uz pecka a hodno MB. 👍
Freddka
Presne tak.
A mimochodem i ta verze S je v poradku.
Jsem zvedavy na exterier, kolik z toho konceptu tam zustane.
Mimochodem EV auta na trhu asi 10 let a uz prichazi dojezd 700km, za 5-10 let to bude tisic, uz se tesim.
Arese
Předhánět se ve velikosti tabletu na přístrojové desce a počtu dotykových ovladačů, to je ve světě aut opravdu absurdní situace a obraz totální celkové degenerace a úpadku tohoto odvětví. Fuj tajksl! 😲 😢 :no: :no: :no:
Mikesus
Ještě že uz nejezdíme na konskych povozech , tak by to stale bylo dle lidi jako jsi ty. Jsou slepe uličky, které často zmizí s jednou generaci výrobků. Dotykový display evidentne slepá ulička není, když už se používá druhé desetiletí napříč znackami
MrBeranek
Tak to je displej, s prominutím, jako "kráva". 😁
velitel mesta bugulmy
Líbí se mi to dost! Podle mě lepší než nový esko. Mimochodem interiér eska se mi na fotkách moc nezamlouval. Naživo působí mnohem líp (až teda na tu díru před volantem kvůli HUD). Tohle se mi líbí už na fotkách... Lepší integrace displaje než stojící tablety... Moderní luxus, co chcete.

U EQS mám akorát obavy z tý elektrický části vozida, EQC nevypadá jako velkej trhák (nevím proč).
DonVito
Tak snad bude dodavatel pohonu EQS lepsi nez EQC.

Siemens vs ZF...

Jsem zvedav o kolik bude pohonem EQS zaostavat za Modelem S.
_Karel_
Efektní, ale za mě ne efektivní. Kdybych musel, volil bych levnější verzi.
speedfred
Ja tablety a tie šmatla-displeje moc nemusim ale toto sa mi hodne páči. Myslím zakomponovanie, nie ovládanie. MB :yes:
_Karel_
Jj, vypadat to vypadá, to nepopírám. 😄
speedfred
Podľa mňa ďaleko lepšie ako trčiace displeje, i keď aj tá druhá verzia vypdá celkom obstojne.
Zaujímala by ma s tým ale jazda v noci, bo u niektorých áut nejdú tie tablety poriadne vypnúť alebo znížiť jas.
ProchyTom
Nejsou love na MB? 😂
misak
Todle je budoucnost a vypada to paradne!!

Ja mam moznost porovnat E class coupe soucasne generace a predchozich a teda ja bych auto bez tabletu uz nechtel. Ted kdyz se vsechno ovlada elektronicky pres navigate, hudbu, radio, couvaci kamery, atd atd tak pouzivani tlacitek pusobi jako z praveku.
donPedro
... čím víc display - tím víc Mercedes 😁 :-!
ProchyTom
Nepis tady pecka, drivers with octavia 1, 1.9tdi fingers down 😂
Šimpanz
že propadák s EQC Mercedesu nestačil a chtějí nášup.
del42sa
Ten "tablet " před volantem v té levnější verzi je jak pěst na oko :no: provedení středového panelu je ok, ale ten display .....

jinak moc pěkné, kam se hrabe Tesla se svým interiérem 😁