Novinky
KANKUNEN
3
každý inťoš bez tabletu je ok v dnešní době.
traveldrive
3
Tak tu je tablet celá palubka, akurát to nie je hranaté...
Mikesus
1
Mne se to tedy líbí tohle. Je to zakomponované hezky a rozhodně lepší než ten základ s tabletem uprostřed.
ale nikoli na ty brutální kolotočářské výdechy ventilace.
Jo, tohle je uz pecka a hodno MB. 👍
Předhánět se ve velikosti tabletu na přístrojové desce a počtu dotykových ovladačů, to je ve světě aut opravdu absurdní situace a obraz totální celkové degenerace a úpadku tohoto odvětví. Fuj tajksl! 😲 😢 :no: :no: :no:
Líbí se mi to dost! Podle mě lepší než nový esko. Mimochodem interiér eska se mi na fotkách moc nezamlouval. Naživo působí mnohem líp (až teda na tu díru před volantem kvůli HUD). Tohle se mi líbí už na fotkách... Lepší integrace displaje než stojící tablety... Moderní luxus, co chcete.
U EQS mám akorát obavy z tý elektrický části vozida, EQC nevypadá jako velkej trhák (nevím proč).
U EQS mám akorát obavy z tý elektrický části vozida, EQC nevypadá jako velkej trhák (nevím proč).
Efektní, ale za mě ne efektivní. Kdybych musel, volil bych levnější verzi.
Ja tablety a tie šmatla-displeje moc nemusim ale toto sa mi hodne páči. Myslím zakomponovanie, nie ovládanie. MB :yes:
Todle je budoucnost a vypada to paradne!!
Ja mam moznost porovnat E class coupe soucasne generace a predchozich a teda ja bych auto bez tabletu uz nechtel. Ted kdyz se vsechno ovlada elektronicky pres navigate, hudbu, radio, couvaci kamery, atd atd tak pouzivani tlacitek pusobi jako z praveku.
Ja mam moznost porovnat E class coupe soucasne generace a predchozich a teda ja bych auto bez tabletu uz nechtel. Ted kdyz se vsechno ovlada elektronicky pres navigate, hudbu, radio, couvaci kamery, atd atd tak pouzivani tlacitek pusobi jako z praveku.
Ten "tablet " před volantem v té levnější verzi je jak pěst na oko :no: provedení středového panelu je ok, ale ten display .....
jinak moc pěkné, kam se hrabe Tesla se svým interiérem 😁
jinak moc pěkné, kam se hrabe Tesla se svým interiérem 😁