Elektromobily
Anonym
2
Tak hlavně aby nevypli proud... Roztočte obnovitelné zdroje pětiletky a ani fouk nazmar.
3_diamanty
1
Mne sa ten vacsi id4 dokonca aj paci... len to chce ferovu cenu a pouzitelny dojazd.... a samozrejme aby to aj bolo kde nabijat a nestravil pritom clovek pol dna.... mozno za 10 rokov nejakemu tomu elektru uz zacnem aj fandit... ale zatial stale na mna el. zehlicky ziadny vacsi dojem nespravili a pridu mi na denno denne fungovanie dost nepouzitelne aj cenovo neobhajitelne....
xxc
2
Treba si kupit a vyskusat, normalne sa to dobije na rychlonabijacke pocas nakupu. Fakt by som sa toho nebal.
ptr078
0
Ked bude volna
xxc
0
To ano, budu musiet pribudnut s pribudajucim poctom aut. Ale pouzitelne to je, mam to vyskusane na rozdiel od teoretikov a fakt sa nie je coho bat. Pokial su v dosahu a clovek nezije niekde na dedine. Ale na dedine si to clovek nabije pred domom.
ptr078
0
tak zalezi hlavne ako to auto pouzivas, ked kolo komina, nemusi to byt take obmedzujuce, ked dialnicne presuny je to momentalne nepouzitelna technologia
xxc
0
Suhlasim, na pravidelne dlhe cesty to velmi vhodne nie je. Pri obcasnych cestach by som sa toho nebal. Len to nabijanie musi byt rychle.
twistedTSD
0
Ale ty sis to koupil jako druhé nebo třetí auto do města.
xxc
0
Ano, ale najazdilo za rok 25 000 km a diesel mozno 2 000 km. V pandemii sa vsak velmi necestovalo dialkovo. Pri nejakej 80 kwh baterke by som sa e308ky nebal. Pokial nejazdi denne stovky km po dialnici. Ale casom zakazu a zvykneme si jazdit 110 km/h a robit nabijacie prestavky, rovnako ako sme si zvykli na dotykove mobily a pod.
twistedTSD
0
Na dotykové mobily jsme si zvykli, protože mají mnoho výhod. Jezdit po dálnici 110 km/h mě nikdy nebavilo a bavit nebude. Takže ne, díky, to si radši koupím nějakou solidní ojetinu a dojezdím ji, kromě toho nemám ve zvyku si zvykat na to, že je mi něco zakazováno. To se radši zařídím nějak jinak.
Cenduro
0
Tak ještě chybí ta férová cena.
No, doba možná, ale zákazníci nikoliv ;-\