Novinky
Od té doby co existuje hybridní toyotí dvoulitr jsem hybrid přijal. To co narekuperuje to projede. Nechápu, proč se u PHEV uvádí spotřeba benzínu a elektriky ne. Chci to tak i doma.
Uvažování "stratégů" automobilek jest nepochopitelné.
Ale EK odpískala odpor za každou cenu proti spalovákům, tak se nabídka motorizací začne rychle měnit.
Ale EK odpískala odpor za každou cenu proti spalovákům, tak se nabídka motorizací začne rychle měnit.
Vidíš a takovéto sraczky já s poctivým dieselem řešit nemusím.
Navíc mi do roka a do dne Mazda přidá do nabídky diesel 6-válec, Toyota chystá diesel 6-válec 3,3 230 kW a tak zase budu vrnět blahem, jako ten 6-válec. :yes: 😁
Navíc mi do roka a do dne Mazda přidá do nabídky diesel 6-válec, Toyota chystá diesel 6-válec 3,3 230 kW a tak zase budu vrnět blahem, jako ten 6-válec. :yes: 😁
To je docela zvláštní, když dnes ani u prémie není 6válcový diesel samozřejmostí, navíc evropské prodeje Mazdy nestojí za řeč, natož za vývoj takové poctivé techniky.
Aby si nebol prekvapeny, ze ten poctivy mazdacky diesel sa do Europy nakoniec ani len nepozrie 😃.
Ak by takto vyzerala nova astra tak ju radim rovno na vrchol spolu s novym leonom... fak supa ... po mokke by to mohol byt dalsi oplacky podarery kusok.... takze drzim palce... opel sa nam dizajnovo konecne nasiel a tento jeho novy smer s tym retro vizor xichtom a hranatymi kasnami sa mi skutocne paci... konecne... po dlhych rokoch akehosi memasteho neslaneho dizajnu je to pre mna prijemne zistenie :yes:
Z toho titulního obrázku je to VW Golf Mk8, nejsem přece slepej
https😐/parkers-images.bauersecure.com/…/vw_golf_004.jpg
A zepředu to zas vypadá š***tý jak Camaro z r. 2010... š p i č a t ý .... ten váš autocenzor je taky pěkná
Co na to říkaj asi kro***, co v létě kropěj silnice? Maj k svačině sle*** vejce natvrdo? Víská ještě strojvůdce to*** ty mastný vlasy? Aspoň že ty sekundy už fungujou... 😒]
https😐/parkers-images.bauersecure.com/…/vw_golf_004.jpg
A zepředu to zas vypadá š***tý jak Camaro z r. 2010... š p i č a t ý .... ten váš autocenzor je taky pěkná
Co na to říkaj asi kro***, co v létě kropěj silnice? Maj k svačině sle*** vejce natvrdo? Víská ještě strojvůdce to*** ty mastný vlasy? Aspoň že ty sekundy už fungujou... 😒]
Tak jasně, s poctivým diselem řeší tvoje sraczky všichni kolem tebe a hlavně za tebou. :no: 😒]
dělá krásná auta poslední roky, aspoň mě se líbí, ovšem záruka 2 roky je špatně...
V tom je skvělá kia.
V tom je skvělá kia.
To těžko.... ale jinak to vypadá slušně, nicméně mne by hybrid nevadil u rodinného auta, jakým by Astra kombi mohla být... ja jen doufám, že nebude nějakej comming out ve stylu, dáme do toho icockpit, když už nás koupilo PSA 😒]
Když jsem uviděl na titulce obrázek, věděl jsem, že je to Golf mk9. A on sOpel ... 😄 Takhle klidně mohl vypadat Golf.
Prave ta tradicna klientela oplu by sa tu mohla k astre vratit lebo opel je za mna konecne opat oplom... a po predoslych 15 rokoch akoby stratenej identity a straty mnohych zakaznikov sa konecne opat moze opel tesit z toho ze je ... ze skratka ma opat tu oplacku charizmu aj dusu..... opel sa konecne nasiel.... :yes:
Ich nove dizajny su fajn, Mokka vyzera dobre. Nie je to moj styl, nekupil by som si to, je to moc vyrazne, ale podarene. Urcite si to rad pozriem medzi ostatnymi autami, osviezenie. Neviem co na to tradicna klientela Opelu, ale tie tradicie zlyhavaju 😁
Wine, Mazda to s dieslem podělala, protože je konstrukčně špatný a tvrdíš, že Mazda prodává naftu i v japonsku, to bych se divil. Nová šestka už bude bez dieslu úplně, uvidíš.
Já myslím, že ty budeš rád, když se ti ta 2.2SkyD nerozpadne 😊 Nic proti, sám mám diesly rád a jezdím v nich.