Novinky
0
ať už ho zruší celej !!! hnuuuus
Myslim, ze jedna z revolucnich automobilek v hostorii si zaslouzi zit, kdyz stale produkuje pekan auta
tak toho dodge magnum je škoda ... kdyby zrušili raději chrysler aspen myslím že by se nic nestalo ... každopádně se nejvíc těším na toho challengera .. to bude libovka :yes:
Dobre PT byl enormne nesmylny vuz. Pacifica byl hybrid. Crossfire prilis ovalny. Ale co ten pitomy Sebring? Design ma presne podle gusta Amiku. Ale v Europe rozhodne neprorazi. ;-\
sorry za OT ... [odkaz] ... no nebyl by to krasavec ??? :😉 :yes: .. škoda že to je jen fotomontáž ;-\ 😒
Omyl hochu , tohle je 2007 Ford F-250 , pick-up s nastavbou na korbu ( matching cap ) . Excursion se uz asi 2 roky nedela . Podivej se poradne na tu fotku jeste jednou , uvidis jasne hranici mezi kabinou a korbou .
Ja dufam,ze sa co najskor dostane do zisku,je mojou najoblubenejsou automobilkou a nerad by som,aby zanikol. Tie modely,ktore zrusili mi pripadali zbytocne,takze to pokladam za spravny krok. novy Sebring,300c a nove vozy Dodge maju buducnost. drzim palce Chrysler :yes:
chrysler je bomba automobilka prostě když jedete po Praze tak se lidi otáčej protiže to je auto, který se jen tak nevidí , bmw má skoro každej ale chrysler?to teda a ještě k tomu 300c?