Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chrysler šetří – ruší čtyři modely a proupouští

14 komentářů

ať už ho zruší celej !!! hnuuuus
Myslim, ze jedna z revolucnich automobilek v hostorii si zaslouzi zit, kdyz stale produkuje pekan auta
cuisine
tak toho dodge magnum je škoda ... kdyby zrušili raději chrysler aspen myslím že by se nic nestalo ... každopádně se nejvíc těším na toho challengera .. to bude libovka :yes:
Nepatri jmeno Challenger znacce Dodge? 😲
Chrysler, Dodge, ved je to stale ten isty hnoj. Chrysler Viper, Dodge Viper... uz sa v tom ani diva svina nevyzna... LOL
Jedine ze by nam to niekto znaly vysvetlil.
Dobre PT byl enormne nesmylny vuz. Pacifica byl hybrid. Crossfire prilis ovalny. Ale co ten pitomy Sebring? Design ma presne podle gusta Amiku. Ale v Europe rozhodne neprorazi. ;-\
tak ako nejake Twingo by neprerazilo ani v Mexiku >😁
cuisine
sorry za OT ... [odkaz] ... no nebyl by to krasavec ??? :😉 :yes: .. škoda že to je jen fotomontáž ;-\ 😒
Omyl hochu , tohle je 2007 Ford F-250 , pick-up s nastavbou na korbu ( matching cap ) . Excursion se uz asi 2 roky nedela . Podivej se poradne na tu fotku jeste jednou , uvidis jasne hranici mezi kabinou a korbou .
cuisine
a četl jsi můj příspěvek ???? ... šak jsem tam psal že škoda že je to jen fotomontáž ....
Ta kabina nesedi strechou ani sklami. FotoMontaz urcite! 😐
od 70-tych rokov iba setri. Ale stale zije. Vlada ho podrzi, potrebuje dalsie tanky 😄
lavius
Ja dufam,ze sa co najskor dostane do zisku,je mojou najoblubenejsou automobilkou a nerad by som,aby zanikol. Tie modely,ktore zrusili mi pripadali zbytocne,takze to pokladam za spravny krok. novy Sebring,300c a nove vozy Dodge maju buducnost. drzim palce Chrysler :yes:
chrysler je bomba automobilka prostě když jedete po Praze tak se lidi otáčej protiže to je auto, který se jen tak nevidí , bmw má skoro každej ale chrysler?to teda a ještě k tomu 300c?