Novinky
0
chrysler je bomba automobilka prostě když jedete po Praze tak se lidi otáčej protiže to je auto, který se jen tak nevidí , bmw má skoro každej ale chrysler?to teda a ještě k tomu 300c?
Přejít do diskuze
Ja dufam,ze sa co najskor dostane do zisku,je mojou najoblubenejsou automobilkou a nerad by som,aby zanikol. Tie modely,ktore zrusili mi pripadali zbytocne,takze to pokladam za spravny krok. novy Sebring,300c a nove vozy Dodge maju buducnost. drzim palce Chrysler :yes:
Chrysler, Dodge, ved je to stale ten isty hnoj. Chrysler Viper, Dodge Viper... uz sa v tom ani diva svina nevyzna... LOL
Jedine ze by nam to niekto znaly vysvetlil.
Jedine ze by nam to niekto znaly vysvetlil.
Omyl hochu , tohle je 2007 Ford F-250 , pick-up s nastavbou na korbu ( matching cap ) . Excursion se uz asi 2 roky nedela . Podivej se poradne na tu fotku jeste jednou , uvidis jasne hranici mezi kabinou a korbou .
sorry za OT ... [odkaz] ... no nebyl by to krasavec ??? :😉 :yes: .. škoda že to je jen fotomontáž ;-\ 😒
Dobre PT byl enormne nesmylny vuz. Pacifica byl hybrid. Crossfire prilis ovalny. Ale co ten pitomy Sebring? Design ma presne podle gusta Amiku. Ale v Europe rozhodne neprorazi. ;-\
tak toho dodge magnum je škoda ... kdyby zrušili raději chrysler aspen myslím že by se nic nestalo ... každopádně se nejvíc těším na toho challengera .. to bude libovka :yes:
Myslim, ze jedna z revolucnich automobilek v hostorii si zaslouzi zit, kdyz stale produkuje pekan auta