Design
Přihlásit pro přidání komentáře
sorpersa
Nie neupad, je nádherná, ale že je to najkrajšie auto je Tvoj názor ako aj to že 508 má gycovite tesaky, podľa mňa sú originálne. Alfa je najkrajšia auto na svete a to bude dôvod že ju takmer nikto nechce že? Asi si UPAD Ty.
Alfu nikdo nechce kvuli strachu ze spolehlivosti a kvuli strachu z toho byt jiny a odlisovat se, tak si radsi kupuji, konformni konfekci...
508 se mi libi, ale ty tesaky ji zabiji, to je takova ta originalita pro originalitu asi jako ty trans, plus size modelky...
508 se mi libi, ale ty tesaky ji zabiji, to je takova ta originalita pro originalitu asi jako ty trans, plus size modelky...
OKI to beriem 😄 mne je tiež úprimne ľúto že Giulia má tak tragické predaje. Ja mať tie dengi, nebál by som sa vôbec Giu. Ja talianom verím s kúpil som si aj nové talianske auto s novým nevyskusanym motorom, ale verím im a zatiaľ. Tuk tuk tuk, žiadny problém..
Taky beru, s tim upadnutim jsem to trochu prehnal, ale pro me se Giulii ve sve tride po strance designu nic nevyrovna...
Ja nepotrebovat auto jine kategorie, tak by Giulia byla blizko, i kdyz uz by byla pres rozpocet...
Ja nepotrebovat auto jine kategorie, tak by Giulia byla blizko, i kdyz uz by byla pres rozpocet...
A to info, ten Tebou suverénně uváděný důvod nízkých prodejů, ten máš odkud? Nějaký průzkum? Pak prosím o link, dík.
Například v mém případě Giulia nestojí před barákem, protože nenabízí kombík a nikdy nenabízela benzín s manuálem. (bezzákluzové střely země-země jménem QV se nepočítají, myslím normální verze).
To je u auta, které primárně míří na emoce a nefleetového zákazníka, dvojitý fail jak blázen.
BTW - a ještě možná cenová politika, kdy jsou ta auta nebezpečně blízko D3 s tím, že zůstatková hodnota Alfy padá v průběhu let dolů jak meteor. Bohužel.
Jinak - Giu je překrásná, óda na radost. Úžasně řidičská. Ale kočárek + pár dalších nezbytností do toho sedanu prostě nenarvu...
A to, že mi před barákem nestojí je mi opravdu líto - je to úžasné auto.
Například v mém případě Giulia nestojí před barákem, protože nenabízí kombík a nikdy nenabízela benzín s manuálem. (bezzákluzové střely země-země jménem QV se nepočítají, myslím normální verze).
To je u auta, které primárně míří na emoce a nefleetového zákazníka, dvojitý fail jak blázen.
BTW - a ještě možná cenová politika, kdy jsou ta auta nebezpečně blízko D3 s tím, že zůstatková hodnota Alfy padá v průběhu let dolů jak meteor. Bohužel.
Jinak - Giu je překrásná, óda na radost. Úžasně řidičská. Ale kočárek + pár dalších nezbytností do toho sedanu prostě nenarvu...
A to, že mi před barákem nestojí je mi opravdu líto - je to úžasné auto.
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
coubes
Seat je prokletá značka a otřesná reference. De Silva už nikdy nezopakoval svůj majstrštyk v podobě Alfy 156 předfacelift a v Seatu vyhořel. I když je jeho Leon Mk2 pořád to nejzajímavější, co kdy tahle značka předvedla, tak ve výsledku, je to prahsprostá bída. Teorii mi potvrzuje i tenhle Španělák, který si dle bia taky vybral slabou chvilku právě v Seatu. Laguna Coupé je však již poměrně zajímavý počin a Bigster naznačuje, že to není "muž jednoho stylu". No, jsem na to zvědav.
12MM
No, nemuseli by nám to tak dávkovat, jistě se jedná o jednolitou změnu v rámci přesunu generálního ředitele Peugeot Jean-Philippe Imparata k Alfě Romeo. Je vidět, že PSA má s Alfou smělé a odvážné plány, což mne naplňuje velkým očekáváním - po představení nové C5x jsem docela rád, že mne nic netlačí moji C5V6 vyměnit a stačí vyčkat na něco z nové italské líhně PSA. Třeba rendery Lancie Thema 2022 na youtube jsou skvělé...
Jerry.Gunman
Lze přesně a mrazivě zhodnotit kraťounkou větou, pouhými 6 slovy
Do Alfy přichází designér z Dacie 😞
Jakkoli Dráčii považuji za dobru značku, vyrábějící v nejlepším smyslu slova užitková auta s dobrým poměrem cena / výkon, tak z této věty (Do Alfy přichází designér z Dacie) se mi ježí chlupy i na nártech a dělá se mi smutno a mdlo 😞
Do Alfy přichází designér z Dacie 😞
Jakkoli Dráčii považuji za dobru značku, vyrábějící v nejlepším smyslu slova užitková auta s dobrým poměrem cena / výkon, tak z této věty (Do Alfy přichází designér z Dacie) se mi ježí chlupy i na nártech a dělá se mi smutno a mdlo 😞
Vidím to podobne, aj keď “našťastie” sa jedná “len” o dizajn a nie o technického riaditeľa. Akurát sa obávam prílišného frankofilného vplyvu, ktorý aj technicky môže AR viac uškodiť ako pomôcť. Pravda je však taká, že zákazníci, akokoľvek sú Giulia a Stelvio výborné autá svojej kategórie, práve túto skutočnosť dostatočne nedocenili a operuje sa “v krčmách” stále pošramotenou povesťou spred 20-30 rokov. Odvtedy tu boli škandály/prehrešky/omyly iných automobiliek a tie sa veľkoryso odpúšťajú a prehliadajú...
Guilia je ale uplne jiny level. To je velice velice povedeny sedan. Nejspis stale jeste nejhezci na trhu.
Giulia je krásná jako Ornella Muti a Peugeot 508 jako Miloš Zeman
A zadok je dlhodobo jeden veľký paskvil