Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Audi láká na další e-tron. Spatříme ho už brzy

9 komentářů

PowerHouse
U sporťáků se bude dávat přes 1500kW.

Každopádně zrychlení bude vyšší než u F1.
gil54
Dnes uveřejněné články : 4x o elekromobilech, 1x měření rychlosti. To zde opravdu všichni chtějí ?

Já ne.
PowerHouse
A to zde ani nebylo o budoucím EV od Apple, Foxconnu, ... . Od těch jedniček v elektronice.
gil54
To by byla rozhodně chyba, pokud bychom byli na webu o elektronice.
WinDiesel
A přitom je tu Garáž, která oslavuje elektromobily každý den, a spousta dalších zkratodozadkuvlezlých webů a elonovidozadkuvlezlých webů 😁 :no:
DonVito
Co ze pise oblibeny autoforum o dieselu?
"Dieselové motory jsou u konce s dechem. "
:yes: :yes: :yes:

https😐/www.autoforum.cz/…ema-kdo-kupovat/
😲 😲

Wake up dude...
Xylo
Třeba nechápu, proč si pan Arese myslí, že auto.forum je zde neoblíbené. Minimálně my dva to čteme :-! . Nedávno mě zaujal tam článek o neprodejnosti EV Fiatu 500 a jsem docela zvědavý jestli se to nějak zásadně projeví v nabídce levnějších ojetin tohoto typu. Dneska ráno jsem zahlédl v novém elektrickém Mercedesu (EQC) manželku jednoho z místních oligarchů, takže se zdá, že kurz je dán (opět ženami).
IPace
autoforum je kam ctenar tam autoforum, aneb na autoforu se pisi clanky presne tak, aby vzpudili zajem co mozna nejsirsiho spektra ctenaru a je uplne jedno co za blbosti v nich je, ale samozrejme obcas tam ten text je ciste prebranej odjinud a pisi se v nem i normalni relana fakta

autoforum rozhodne ctene bude, a bude ctene vice nez kdejaky jiny automobilovy server v CR, prave proto ze cili bulvarne, spousta prokliku u nich bude od lidi kteri se o automobilovej svet vubec nezajimaji a narazi na to na nejake socialni siti
IPace
nahrada za pomalu koncici R8, v dobe kdy i Ferrari jiz oskleplo elektromobil jako hotovou vec ktere se dockame v 2025 tak Audi nema duvod nejit do sehmentu babysportaku na elektriku, techniku na to maj a Tayvan/etron-GT ukazuje ze kdys to daj do 2 mistneho sportaku tak budou moci alespon nejak konkurovat v segmentu ktery zacina hodne nabirat zakazniky