Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Superb bude krásný, říká šéfdesignér Škody Stefani. Co dalšího prozradil o budoucím designu značky?
20 komentářů
KANKUNEN
5
plno keců a auto se jim povede jedno z deseti. Takových aut jako jsou MZD6 a P508 je jaksi málo a spíše jeden od druhého mastí nevkusně dodělávané tablety. A Superb je v současnosti velmi povedený, takže ho akorát zkopčí nebo zmastí ve stylu nové Octávky.
traveldrive
2
A nebola náhodou nová Octavia robená v štýle Superbu? :-)
honzaHK
Hlavně, ať při tom malování neobkresluje svůj odraz v tabletu, pak by se to mohlo i podařit. :-[]
Midlosek
Citace: "Pokud jsou plochy dokonale vyhlazené, křivky extrémně čisté a auto působí až příliš krásně, může postrádat charakter a rychle se okouká. To samé platí u lidí. Když má někdo překrásnou tvář, může být jeho dokonalost až nudná. Stačí ale nějaká drobná nedokonalost - piha, jizvička, nebo když to přeženu uražený zub -, a člověku to vtiskne charakter i jedinečnost."
Takže by pán vzal třeba na neuvěřitelně dlouho okoukané vyhlazené Porsche 911 kladivo a vyrazil mu nějaký ten zub, doplnil nějakou tu jizvičku a pihu aby bylo konečně krásné a zajímavé :-[]
Takže by pán vzal třeba na neuvěřitelně dlouho okoukané vyhlazené Porsche 911 kladivo a vyrazil mu nějaký ten zub, doplnil nějakou tu jizvičku a pihu aby bylo konečně krásné a zajímavé :-[]
I ta 911 v kazde generaci mela a ma nejakou tu pihu a jizvicku. Ale ty absolutne nechapes o cem on mluvi. Pak je lepsi mlcet a nedelat ze sebe vola.
To jsem rád že jsi mi to vysvětlil a hlavně jsi se nerozhodl mlčet ;-)
Popravde nerozmiem tomu, prečo by krásne auto s dokonalými a uhladenými líniami malo byť nezaujímavé.
Pokud jsem já něco nepochopil, tak si prosím přečti můj příspěvek znovu. Mám rád pěkný čistý design, který dává jako celek smysl, to mi rozhodně nepřipadá jako nezajímavé.
V mém příspěvku je samozřejmě kus nadsázky, kterou netcar.xx nějak přehlédl, bohužel.
V mém příspěvku je samozřejmě kus nadsázky, kterou netcar.xx nějak přehlédl, bohužel.
Kubelková bez zubu, já ten článek ani nečetl a trefil se, že to bude něco jako umělec, který nemá o realitě ponětí.
S nadsádzkou a nápovedou medzi riadkami musíš na ACZ opatrne, s jednoduchými vetami uspeješ skôr. Ja som tvoj názor podporil. Tieto "pravdy" pánov šéfdizajnérov, marketingových odborníkov a podobných šéfov sú často pravdou len v ich predstavách.
Presne!
To bolo rečí, aká bude nová Fabia skvostná a emotion!
A po cestách okolo MB behá zasa len akási kára do tucta ;-)
To bolo rečí, aká bude nová Fabia skvostná a emotion!
A po cestách okolo MB behá zasa len akási kára do tucta ;-)
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pefol
Nový Superb bude krásný. Jen mu sebereme motor a přidáme šlapky :-(. Autíčka na baterky nechci.
holden1
"auto působí až příliš krásně, může postrádat charakter a rychle se okouká"
"může být jeho dokonalost až nudná"
ale jako fasunk je to OK
"může být jeho dokonalost až nudná"
ale jako fasunk je to OK
PepeST
to si niekto namýšľa a podhadzuje čo si máme myslieť... ale vzhľadom na "krásu" súčasných škodoviek by som bol trochu skromnejší vo vyjadreniach o kráse... ;-)
rohYpnol
Je to skutečně zásadní zpráva převyšující Vrbětice. Superb bude krásný :-[] :-[] No ne, já jsem bláhově čekal, že šéfdesignér někdy přijde s upřímností a řekne - bude to jen naleštěná bída... :-[] :-[]
Josef Trnka
Mám teď Octavii 4 skoro v plné. Včera jsem jel z Francie. Laura se aktivuje z ničeho nic. Hlídání mrtvého úhlu občas zbytečně zabliká. Kvůli špatnému start-stop systému v kombinaci s DSG, jsem zůstal malém v křižovatce. DSG občas nevěděla, čo si počít. Aktivní hlídání jizdy v pruzích funguje lépe i v Renaultu Clio. Celoroční pneumatiky nechápu, podvozek je horší než ve VW Jetta z roku 2010. Krátké přední sedáky (a to nejsem dlouhán). Aktivní LED Matrix světlomety se chovají totálně zmateně, oslňují protijedoucí auta, zbytečně blikají do škarpy, nepoužitelné - zlatá Insignie..tak snad to v Superbu napravite.
Sdílení komentáře