Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Project Trinity by měl změnit způsob, jakým si kupujeme auta

12 komentářů

_EQS_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
Již zítra tě zavřou do blázince.
Tam prý mají pro cvoky jako jsi ty malá elektrická autíčka. 😒]
Petr_Cizek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
iHoven
Jerry.Gunman
jako sarkasmus vynikající 😁
PowerHouse
Pouze jedna platforma, solid state baterky za €60/kWh.
To vypadá levně.
Ale tady dostávám mínus, protože čtenáři vyžadují drahá EV.

.
Petr_Cizek
gil54
Nechápu.....
Arese
Nikoliv, 99 % místních čtenářů nevyžadují ŽÁDNÁ EV! 😄 :yes:
ericn
Ale důležité je, co na to zákazníci 😉 Předpokládám, že spousta iD3 ještě hnije na letištních plochách. Kdo by tu jebku taky chtěl? Fakt nevim... mám za sebou statickou prohlídku v autosalonu a je to navoněná bída za 1.2 mil Kč, uvnitř to má horší plasty i sedačky než moje třetí auto do rodiny - starý malý Citroen 😒]
Petr_Cizek
3_diamanty
Na 4kolkove id gtx ... normalne ta id4 sa mi lubi.... samozrejme cenovka aj dojazd uz lubive nie su... zatial ale asi najschopnejsie elektro .. vw :yes: