Novinky
Nejmodernější pohon, elektroniku může mít každý výrobce EV aut, když to koupí od levných dodavatelů.
Třeba i VinFast tu nejmodernější elektroniku nakoupí u Foxconnu.
Třeba i VinFast tu nejmodernější elektroniku nakoupí u Foxconnu.
Twoje plky nás woprawdu nezajímají.
Spalovací motory jsou tisíckrát zajímavější ale to wocasowé jako ty nikdy nepochopí.
Spalovací motory jsou tisíckrát zajímavější ale to wocasowé jako ty nikdy nepochopí.
WinDieseI
Nlauda,
A nevšímej si mě, trpím občasnou poruchou osobnosti - rozdvojená osobnost.
Nebo chceš li, jsem rozdvojený ID10T 😄
Výsvětlím svůj tupý postoj k Electric Vehlikam😒br /> Víš, já se živím jako obyč automechanik, kuchám DPF filtry, proto nesnáším Škody a koncern všeobecně.
Elektroauta nesnáším protože tam nejsou DPF filtry, močovina a ostatní zbytečnosti, takže mě to neuživí.
Můj sen je neekzistující Mazda 6 i6 Skyactiv-D
Je to vlhký sen každého jednoduchého českého kobližka-automechanika, legenda quality jménem Mazda 6 a to už jako minimálně 20 let!
Tož tak…
A nevšímej si mě, trpím občasnou poruchou osobnosti - rozdvojená osobnost.
Nebo chceš li, jsem rozdvojený ID10T 😄
Výsvětlím svůj tupý postoj k Electric Vehlikam😒br /> Víš, já se živím jako obyč automechanik, kuchám DPF filtry, proto nesnáším Škody a koncern všeobecně.
Elektroauta nesnáším protože tam nejsou DPF filtry, močovina a ostatní zbytečnosti, takže mě to neuživí.
Můj sen je neekzistující Mazda 6 i6 Skyactiv-D
Je to vlhký sen každého jednoduchého českého kobližka-automechanika, legenda quality jménem Mazda 6 a to už jako minimálně 20 let!
Tož tak…
Dobrý, u nás máme zase premiéra, který blekotá, že Škodovka bude vyrábět furt auta na benzín. Asi se agrofert chystá koupit škodovku. Dopadne to tak, že škoda postupně přestane existovat a auta se budou vozit z číny.
Jinak koncept Nio, kde se mění celá baterie je dobrý způsob, kde je rychlé "tankování" a navíc baterie, které zrovna nejsou v autě slouží jako uložiště el. energie.
Jinak koncept Nio, kde se mění celá baterie je dobrý způsob, kde je rychlé "tankování" a navíc baterie, které zrovna nejsou v autě slouží jako uložiště el. energie.
Známe i z dalších asijských zemí, třeba z Vietnamu nebo Indie.
Druhá věc je ovšem ta, že tím, že podporujeme Čínu, krmíme tygra, který nás za pár let sežere
A fčílkaj, mínušáčci, chutě do mně a nezapomeňte na na povinnou zmínku o šíření strachu, fake-news a nenávisti :yes: :yes: :yes:
BTW, zdravím zejména hovňouse Fuckmana, to lejno na botu přilepené, které se sem brzy přisörö, aby smrdělo 😉
Fuckt nesnáším Gretu Thunberg a její zoo!
Čágo