Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Toyota Hilux 2.8 D-4D – Posílené svaly i image

51 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
Šašek fostek by zase skákal jak čertík z krabičky.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_Karel_
To těžko, když litoval, že místo Hiluxe koupil něco jinýho.
Xylo
Pamatuju si to trochu jinak. Myslím, že měl L200 (Mitsubishi) a psal o tom, že nová není už pro něj zajímavá. Vzhledem k tomu, že (prý) nahradil MB S Superbem mi jeho garáž připadala poněkud nereálná.
_Karel_
Měl L200, něčím ho nahradil, a litoval, že nějak přehlídl Hilux.
Xylo
Tak to jsem přehlédl já :yes:
Mig_35
Ne ze bych neměl u zadku, co Fostek měl s neměl,
ale: měl L200, novou nechtěl, protože se mu zdála zdechlá, koupil Multivan nebo něco jiného T6, a chytal se za hlavu, ze nevzal Hilux. L200 v mezicase posílila ze 150 na cca 180, ale opravdu jsem nepochopil proč se někdo trápí výkonem u turbodieselu, což se dá zlepšit za par tisíc Kč…
Jinak Hilux čekací doby cca 6-8 měsíců… a já bych dal s výjimkou těžké práce přednost Ranger Raptoru.
kari.laz
Pokud si pamatuji, nahradil to Tranďákem T6 a i když psal že je spokojen, tak kdyby přišla Toyota s modernizací a motorem 2,8 dřív, tak by prý koupil určtě Toyotu.
Mikesus
Fostek jediné co uměl, tak místo argumentů urážel v diskuzi. A jeho zaujatost vůči redakci byla obrovská.
Mig_35
a co si myslíš o Ciczerovi?
:-):-):-)
WinDiesel
A co si myslíš o Mig_35?
JerryFuckman
CICZERO
Mikesus
Jako ze mas umělá sladidla? Cukr je zdravější
Mikesus
Cicero? No většinu z jeho příspěvků mi stejně nedává smysl, podobně jako někdy hamunovo.
Ale to nemusí být jejich chyba
Oscar_Romero
má to chcanky.
CICZERO
Beefcake
Vynimocne pobavilo :-[] :yes:
CICZERO
Oscar_Romero
Tak si konečně našel přítele pro svoje praktiky. Gratulace, jen to nikde nezveřejňujte. Děkuji.
JerryFuckman
JerryFuckman
Xylo
To je taky Čížek ?
gil54
...pěkné schovky, akorát na AK-47. :-)
CICZERO
Beefcake
Len neviem, ci niekomu nebude vadit maximalka :)
webpaja
Schopnost jet s pickupem až 170 je vynikající.
jam2015
Ale áno - keď letíš domov s vyliahnutými kuriatkami a nechceš aby ti cestou zdochli ;-)
gil54
...ale kdejaký Volvo nebo Renault to na něj budou zkoušet. Přidat pitomejch 5km/h a měly by po ptákách. :-)
Beefcake
Vzhladom na to, ako to auto posobi a ake by tam spravne mali byt gumy, tak je 130-140km/h tak akurat. Isiel som chvilu s predch.verziou a to je spravanim offroad, takze ziadny extra komfort, kopec hluku a (ne)istota na ceste pri rychlejsej jazde.
Ham.
no to je střelba jak z dětské vodní pistolky.
caliban
Toyotu Hilux doporučuje 10 z 10ti islamistů.
Oscar_Romero
Tak konkrétně tuhle verzi by si jich moc nekoupilo.
JerryFuckman
WinDiesel
Fuck zorg43x
WinDiesel
Oni maj fleetovou slevu, ale není pravda že mají jen Toyoty, mají všechny typy a druhy japonských pick-upů. Isuzu, Mitsu, Nissan, Toyoty.
JerryFuckman
henry.prta
Pročpak to má pod kapotou tak zablácenej motor?
To tomu autu stříká voda pod haupnu?
Ozzman
Ale takové auto chci :D A nebo Rangera...

Jako pracant stačí slabší 150k verze, ale určitě mu výkonová injekce prospěla :yes:
Xylo
Soused ho má. Pořád něco převáží (hlavně dřevo) a někde jezdí po lesích a polích, takže pro Prahu ideál.
Ozzman
V Praze se mi s tim jezdilo super, na majitele konvencnich suv koukas z vysky :D
WinDiesel
Motor 20 versus 2,8? Nikdy !!!
JerryFuckman
m.z.
Na to, že má 150kw a 500Nm to je nějaké chcíplé, ne? A ještě motor vrčí uvnitř , jak v traktoru...
Mig_35
Nic ti nebrání koupit u Dajbycha V6 4.0 - ale bez možnosti Torsenu ve verzi Invicible.
speedfred
Tak u m.z. si trafil celkom vedľa.😀
Mig_35
reagoval jsem na to, že to má zvuk jak traktor. nechápu, v čem jsem vedle? s benzínem se to jako jediný mid-size pick-up dá koupit...
WinDiesel
Alespoň ví že má motor, místo ječících benzínových zubních vrtaček nejlépe s CVT.
webpaja
https://www.youtube.com/watch?…

Kde slyšíš zubní vrtačku a CVT? Kde je CVT u těchto větších pickupů?
speedfred
S CVT by tak mohol voziť akurát vzduch na korbe, bo by nič neutiahol.
Tento Raptor ale znie hodne zaujímavo 🤔