Testy
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
CICZERO
CICZERO
Ne ze bych neměl u zadku, co Fostek měl s neměl,
ale: měl L200, novou nechtěl, protože se mu zdála zdechlá, koupil Multivan nebo něco jiného T6, a chytal se za hlavu, ze nevzal Hilux. L200 v mezicase posílila ze 150 na cca 180, ale opravdu jsem nepochopil proč se někdo trápí výkonem u turbodieselu, což se dá zlepšit za par tisíc Kč…
Jinak Hilux čekací doby cca 6-8 měsíců… a já bych dal s výjimkou těžké práce přednost Ranger Raptoru.
ale: měl L200, novou nechtěl, protože se mu zdála zdechlá, koupil Multivan nebo něco jiného T6, a chytal se za hlavu, ze nevzal Hilux. L200 v mezicase posílila ze 150 na cca 180, ale opravdu jsem nepochopil proč se někdo trápí výkonem u turbodieselu, což se dá zlepšit za par tisíc Kč…
Jinak Hilux čekací doby cca 6-8 měsíců… a já bych dal s výjimkou těžké práce přednost Ranger Raptoru.
Fostek jediné co uměl, tak místo argumentů urážel v diskuzi. A jeho zaujatost vůči redakci byla obrovská.
JerryFuckman
JerryFuckman
Cicero? No většinu z jeho příspěvků mi stejně nedává smysl, podobně jako někdy hamunovo.
Ale to nemusí být jejich chyba
Ale to nemusí být jejich chyba
reagoval jsem na to, že to má zvuk jak traktor. nechápu, v čem jsem vedle? s benzínem se to jako jediný mid-size pick-up dá koupit...
S CVT by tak mohol voziť akurát vzduch na korbe, bo by nič neutiahol.
Tento Raptor ale znie hodne zaujímavo 🤔
Tento Raptor ale znie hodne zaujímavo 🤔
Pokud si pamatuji, nahradil to Tranďákem T6 a i když psal že je spokojen, tak kdyby přišla Toyota s modernizací a motorem 2,8 dřív, tak by prý koupil určtě Toyotu.
CICZERO
Vzhladom na to, ako to auto posobi a ake by tam spravne mali byt gumy, tak je 130-140km/h tak akurat. Isiel som chvilu s predch.verziou a to je spravanim offroad, takze ziadny extra komfort, kopec hluku a (ne)istota na ceste pri rychlejsej jazde.
JerryFuckman
JerryFuckman
Oni maj fleetovou slevu, ale není pravda že mají jen Toyoty, mají všechny typy a druhy japonských pick-upů. Isuzu, Mitsu, Nissan, Toyoty.
JerryFuckman
Soused ho má. Pořád něco převáží (hlavně dřevo) a někde jezdí po lesích a polích, takže pro Prahu ideál.
Pamatuju si to trochu jinak. Myslím, že měl L200 (Mitsubishi) a psal o tom, že nová není už pro něj zajímavá. Vzhledem k tomu, že (prý) nahradil MB S Superbem mi jeho garáž připadala poněkud nereálná.
Ale takové auto chci 😁 A nebo Rangera...
Jako pracant stačí slabší 150k verze, ale určitě mu výkonová injekce prospěla :yes:
Jako pracant stačí slabší 150k verze, ale určitě mu výkonová injekce prospěla :yes:
...ale kdejaký Volvo nebo Renault to na něj budou zkoušet. Přidat pitomejch 5km/h a měly by po ptákách. 😄
CICZERO
CICZERO
JerryFuckman
Tak si konečně našel přítele pro svoje praktiky. Gratulace, jen to nikde nezveřejňujte. Děkuji.
Na to, že má 150kw a 500Nm to je nějaké chcíplé, ne? A ještě motor vrčí uvnitř , jak v traktoru...