Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nová Škoda Fabia jako RS nebo Scout? Neplánované verze by mohly vypadat takhle

12 komentářů

h.onzyk
... tyhle malůvky moc nemusím, tohle ale vypadá dobře, Scout i RS. Taková Fabia RS s technikou Pola GTI ... A na Scout verze jsem obecně trochu ujetej, sice moc nechápu, že si to někdo koupí do města , nezamaže to od bláta a zabije to nízkoprofilovejme kolama, ale na takové to ježdění do zahrádkářských osad, po rozbitých venkovských cestách a polňačkách, proč ne.

P.S. jedna grafika na každé auto a pak 80 fotrk, které už jsme viděli je trochu bída :no:
donPedro
Tož ale v kombíku, chalupářův to sen 😉 :yes:
nope
Jak pro kteryho. Zustanu u V60CC T6.
_Karel_
To jsme rádi, výborný tip na konkurenta Fabie kombi :yes:
Ozzman
Tak si chtel pochvalit garaz, prejme mu to 😁
3_diamanty
Ted rska bu mi ani nechybala ale zvyseny scout v kombiku to by bola velka supa v tom coraz monotonnejsom malom segmente ... a mozno aj zaujimavy kandidat casom pre mna ako uz postacujuce rodinne auto ... drzim palce ... nova fabka uz fakt hodne narastla ( az mam obavy co bude so scalou ) ale ako zrovna scout verzie mozem v akejkolvek triede aj velkosti skodoviek takze som za scouta :yes:
SKAY
Jo Scout potažmo S line je hezká ale reálně ji na cestě nevidíš bo cena.... A díky hloupému nástavci v předu horší jak abyčejna verze nárazníku.
nlsk
Tak,ten oranžový Stepway vypadá celkom fajn ,takmer ,ako originál od Dácie 😄
Arese
...95 % zákazníků o svižnější verzi by úplně stačila 1.5 TSI se šestistupňovým MANUÁLEM, volitelně doplnitelná o výbavu Monte Carlo! 😐
h.onzyk
No jen aby tak to RS nedopadlo, že to bude jediná možnost jak koupit 1.5 s manuálem, a 2.0 TSI zůstane vyhrazená pro Polo GTI
pradeda777
Já věděl, že k tomu jednou přijde. Na VW.cz stránkách se o novém Polu dočtete všechno možné, ale o motorizaci ANI ŤUK! 😒] https😐/www.volkswagen.cz/…modely/nove-polo
h.onzyk
No on to tak nějak dopadne, jen s tím manuálem je to ve hvězdách https😐/www.autosalon.tv/novinky/nova-auta/zahranicni-media-novou-skodu-fabia-vesmes-chvali-presto-se-podivuji-zejmena-nad-jednou-veci?fbclid=IwAR2XGP6fSaOy314HGSwnZ4Gq-dzcv0Sb-PtXJzh35mWUrFBfhZAPk8bcLEQ