Autofun
ono toto "muzeum" je takové... no jak to napsat... svérázné. Jako koho by například napadlo koupit zajímavý unikátní prototyp Furgonet z BAZky a protože je shodou okolností oranžový, přelepit mu kapotu a dveře bílou fólií a napsat na to VB?
Já mám radši trochu modernější auta, ale kousky jsou to vskutku zajímavé. Přijde mi jako zajímavá náhoda, že jsem zrovna včera četl také o muzeu. Sice o jiném, ale pro neznalce je jedno jako druhé. Na https😐/www.cerstvezpravy.cz/ psali o muzeu, které bleskově zareagovalo na současnou pandemii koronaviru a umožnilo tzv. virtuální prohlídky muzejních e😜ozic. Mohlo by se zdát, že s tím přišlo trochu pozdě, ale on na to možná čas ještě přijde.
Obě ty uvedené nabídky tím, jak ta vozidla vypadala, nasvědčují, že se jedná právě o takové případy. Pochybuji, že by původní nákupní ceny byly vyšší nebo stejné než nabízené současné prodejní. Tedy stále zisk.
Pominu zřetelný despekt, "!haldy šrotu" a nějaký ten výpadek v dodávkách benzinu u pár benzinek v USA, hypotéky, bazary......a........ . a ni to sem to sem až tak úplně nepatří.
Páté přes deváté. Snažil jsem se to napsat co nejjemněji, aby tě to zase psychicky nerozkoplo. 😉