Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePro kutily? Muzeum prodává hned čtyři Velorexy, je na nich ale trochu práce
10 komentářů
Stejsn
ono toto "muzeum" je takové... no jak to napsat... svérázné. Jako koho by například napadlo koupit zajímavý unikátní prototyp Furgonet z BAZky a protože je shodou okolností oranžový, přelepit mu kapotu a dveře bílou fólií a napsat na to VB?
ivannavratil386
Já mám radši trochu modernější auta, ale kousky jsou to vskutku zajímavé. Přijde mi jako zajímavá náhoda, že jsem zrovna včera četl také o muzeu. Sice o jiném, ale pro neznalce je jedno jako druhé. Na https😐/www.cerstvezpravy.cz/ psali o muzeu, které bleskově zareagovalo na současnou pandemii koronaviru a umožnilo tzv. virtuální prohlídky muzejních e😜ozic. Mohlo by se zdát, že s tím přišlo trochu pozdě, ale on na to možná čas ještě přijde.
Obě ty uvedené nabídky tím, jak ta vozidla vypadala, nasvědčují, že se jedná právě o takové případy. Pochybuji, že by původní nákupní ceny byly vyšší nebo stejné než nabízené současné prodejní. Tedy stále zisk.
Pominu zřetelný despekt, "!haldy šrotu" a nějaký ten výpadek v dodávkách benzinu u pár benzinek v USA, hypotéky, bazary......a........ . a ni to sem to sem až tak úplně nepatří.
Páté přes deváté. Snažil jsem se to napsat co nejjemněji, aby tě to zase psychicky nerozkoplo. 😉