Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Fanoušci donutili Nissan zrenovovat 30 let starou vlajkovou loď. Na vzduchu a se stěrači v zrcátkách

Známá celebrita si po 30 letech vyzkoušela nové auto. Chvíli po odevzdání svého starého miláčka dáma poznala nedostatky moderní produkce, které se úspěšně vyhýbala až do nátlaků fanoušků.
Zpět na článek
19. 5. 2021 14:58
Re: Co dodat? Holka má pravdu
I do stran se ten výhled dost zhoršil. Požadavky na bezpečnost posádky jsou nekompromisní. Asloupek musí být větší kvůli požadavku na pevnost a ještě by se tam měl vejít airbag. To si člověk ani moc neuvědomuje, dokud nesedne do starého auta. Ten výhled ze starého auta je často z dnešního pohledu něco neskutečného, ale raději nemyslet, jak by dopadla vážnější nehoda.
Avatar - Roman Horký
19. 5. 2021 08:44
Co dodat? Holka má pravdu
Přirovnal bych to k (nucenému) stěhování starších manželů ze staré chaloupky do nového paneláku za komančů. Jasně, v paneláku sucho, čisto, teplá voda, novota. Ale přesto tomu něco chybí. Viz třeba Otík ve slavném kultovním filmu Jiřího Menzela. Taky jsem viděl kdysi nějaký asi právě japonský film o stařence, která se měla brzy stát nejstarší Japonkou nebo dožít 100 nebo tak něco. Jakmile se to rozkřiklo, udělali z ní celebritu, nakvartýrovali s k ní novináři, nakoupili jí všechno nové, nábytek, televizi... Do 14 dnů byla mrtvá.

A ano, výhled z většiny současných moderních aut je o hovně. Hlavně dozadu.