Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Testovali jsme jediný funkční prototyp CFMoto 800MT: Senzace na obzoru!

16 komentářů

Tom Pro
Motor parada
pradeda777
Píšete...."Každopádně to bude s Číňany ještě zajímavé"…..jak kdyby to s Covidem už nebylo.... 😒]
kari.laz
Má tuhle motorku jsem hodně zvědavý. Motor KTM, modely CF Moto rozhodně nejsou špatné a jsou za hodně lidové ceny. Pokud opravdu bude cena nízko, myslím, že tuhle motorku budeme potkávat na silnici hodně často.
Barry Lyndon
aneb jak být za pítchuse (to ještě zlatý Tydýt)
megacruiser
Tahle motorka není Čína, základ je KTM. Podobně jako ty jejich menší - to jsou přesné kopie Kawasaki ER6 (rám a motor) až na design plastů. A mimochodem, Čína brzo i vývojem předjede klasické výrobce, už dnes přihlašuje světově nejvíc patentů. Výhoda Číny je kompletní dodavatelský řetězec - od těžby nerostů přes výrobu komponentů, komplet výrobku po e😜ort. Díky tomu jim nemůžou jiní cenově konkurovat. Taky jsou dnes světově nejlepší v prototypování - mají velmi rychlý vývoj a velmi rychle dostanou na trh finální výrobek. Znám firmu z ČR vyrábějící speciální pomůcky - právě kvůli řádově rychlejšímu prototypování přesídlili i s našimi zaměstnanci do Číny, tady by jim ujel vlak.
pradeda777
Čínská propaganda! Číňané jsou dobří tak akorát v technické špionáži, vydírání a kopírování. A to už hodně dlouho... 😒] 😒] 😒]
Oscar_Romero
Ve vydírání jsou nejlepší Američané s velkým odstupem od druhého v pořadí ať už je to kdokoliv.
pradeda777
Američané nepotřebují nikoho vydírat voe, těm všichni lezou do řiti......i ten náš imigrant premiér voe.... 😒]
Zbynek Čejka
Zaspal jsi minimálně 10 let, Čína dnes umí vlastní velmi kvalitní výrobky, nicmene na za desetinovou cenu. Za tu se sem tahají jen šmejdy z garáže, na kterých mají jiní šmejdi 300% přirážky.
šofér
.to může napsat jen někdo, kdo o tom nic neví. Prázdná makovice!
Tom Pro
Klasika, klauni jsou vsude
TheBill
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mig_35
Evoluci tohoto zázraku mám v jednom motocyklu. KTM se trápí s emisními limity, takže když motocykl vytahnu z garáže, nastartuju ho - a on zdechne. A tak to udělá na požádáni třeba ještě pětkrát. V KTM řekli - to není vada, to je vlastnost 😄 😄 😄 k tomu utrapeny zvuk a nepříliš zábavný projev. Ale kluci rikali, ze když KTM tak určitě motor super…
CHerokee
CF moto ještě pořádnou motorku nepostavilo, tak nevím, z čeho to nadšení. Na fotkách vypadají jejich stroje dobře, zblízka už je to cítit rozpočtovkou, kopírováním a šetřením. I takových je třeba... a aspoň najde uplatnění výběhová technika KTM.
wolff
Tak já to vidím tak, že se těším na motorku, která jezdí na pneu s tlakem 23,5 bar... Prostě to nejde odolat...

Tady je vidět, co je Číňan zač... Prostě jen bezmyšlenkovitě kopíruje, až doslova otrocky to, co mu někdo předhodí... A je úplně jedno co za firmu to je a v jakém JV zrovna je...

Tak hodně štěstí všem budoucím majitelům s tímto Číňanem...

A jestli Číňana za 230 s kuframa a nebo Yamahu (Hondu...) za 290 bez kufrů.... Já mám jasno...
😉
midlum75
Tak osmistovka vypadá parádně a cena bude jistě lákavá. S kvalitou nemám obavu, Čína je v mnoha ohledech na míle před Evropou a umí si kvalitu ohlídat. Jen jediná věc mě napadá...... jak to bude s díly za 10, 15 let ? Budou bez problémů k dispozici tak jako u většiny zavedených výrobců?