Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Šéf Alfy Romeo by rád viděl návrat GTV. Má to ale háček

19 komentářů

Stejsn
JAKÉKOLIV nové auto především.
JTDLE
A sel by sis ji obednat???
Stejsn
Ne, nešel.
FullGas
Alfě by se hodilo nějaké menší auto. Něco jako bylo Mito nebo Giulietta. Stelvio a Giulia jsou skvělý základ. Obě máme v rodině a jsou skvělé. Ještě přibude Giulia ve verzi QV.
pradeda777
....a proto bude zázrak jestli Alfa přežije dalších 5 let....(i když ji přeji, aby to zvládla).
ptr078
Mali zobrat novu 308 hb a sw, nahodit na to cuore sportivo vzhlad, najst v koncerne nejaky pouzitelny motor a podme do vyroby. Keby sa im podaril exterier, tak by im mozno zakaznici odpustili aj 1.2 a 1.6 od frantikov
sorpersa
Presne moja reč
ptr078
Uz to tu davno malo byt
wakantanka
Kde berieš istotu, že to takto neurobia? Otázne je či by to potom fungovalo, príklad DS ukazuje že ani veľmi nie.
3_diamanty
Asi tak... :yes:
ericn
Souhlasím s tebou, Alfa bude ráda, když se zachrání. Sázka na 2 modely sedan a SUV s cenami nad 1mio se úplně nepovedla, ať jsou sebelepší. Chce to doplnít HB a střední SUV na sdílené platformě PSA s cenou lehce nad mainstreamem prodávaných ve větší sérii a pak se zamýšlet nad coupé/cabriem alá GTV 😉 :yes:
Jaros71
jsou pro Alfu třeba... fandím jim a snad se to povede. 😄
3_diamanty
Uvidime ako zvladnu tonale... ale uz teraz mam citak ze to aj s nim pres.rali... a konkurencia moze byt opat v klude.... bodaj by som sa mylil
sorpersa
Ja to opakujem, zas to nezvládnu, príde na trh keď už nebude nikoho zaujímat, príklad C4, alebo fabia nová, minulý mesiac predstavená, na jeseň má byť za horúca v predaji. Neviem si predstaviť že by ju začali predávať o 3 roky ako to robí AR.
Ota4
To myslíš jako ten nefunkční koncept co ukázali 2 roky nazpět? Ne to vážně nebylo hotové auto. Jseš mimo. To jako si myslíš že měli hotové auto a teď to jako už dva roky zdržují jo?
sorpersa
Tak nerozumiem načo ukazujú roky dopredu koncepty, až kým to prestane prípadných záujemcov baviť s kúpia inde. Tu je chyba. Kedy ukazovali koncepty ostatní ? Podľa mňa dopredu ukazovať koncepty zvlášť u A R je kontraproduktívne, keby vyšli dnes do predaja s Tonale tak by mala šancu, ale o rok až dva? Sa stavím že predaje byfut minimálne. Neviem si spomenúť kto iný tak vopred predstavuje koncepty... Až to nie je len o koncepte, minulý rok bola predstavená akože finálna verzia a opäť odložili jej predaj že nie sú s technikou spokojní, dejavu Giulia však? A tak to aj dopadne. Darmo robia rekordy na okruhoch a majuy F 1 , keď majú v džuse marketing a všetko zabijú cenovkou.
Ota4
Bože můj to jsou myšlenky. . . . .
sorpersa
Ako každý má právo na svoje názory, ja som svoje odôvodnil, že chces reagovať takto je trápne.
Ota4
Nikdo loni nepředstavil jakože hotové auto. Nelži tady. A co máš pořád s tou giulii tedy vážně nechápu.