Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Legenda rallye se vrací. Italové oživují Lancii 037 jako zadokolku s výkonem 377 kW

10 komentářů

KANKUNEN
to nemá chybu. Jak vidno, Lancia žije z rally ještě teď.
webpaja
Naprosto dechberoucí, trochu si umím představit něco jiného než R4, ale to už by šlo proti původnímu modelu. I tak je to opravdu snové! :yes:
Allo
Tak to je mazec, ne jak posraný mustang e mach nebo jak se ta nechuťárna jmenuje, co tu strašila na první stránce.
Vypadá to skvěle :yes:
kari.laz
úžas na kolech :yes: :yes: :yes:
gil54
.....už dnes potřebuješ mít tři. Tuhle Lancii, potom Stratos Michaela Stoscheka a novou Alpine A 110. :-)
zlysoused
je pro mě asi nehezčí Lancia, takže tuto poctu vítám. :yes: Povedla se náramně.
šofér
Já bych přidal ještě Lancii Deltu HF Integrale. To byla brutální krása!
traveldrive
Je to kus krásneho auta, to bezpochyby.
Akurát je to zas, a znova retro. Neustále odkazy na minulosť, kópie a nové verzie legiend, proste stále dizajn a mená z minulosti.
Čo tak stvoriť niečo úplne nové, čo dnes ľudí chytí za srdce a zajtra sa stane legendou? To by bolo!
gil54
Tak pokud jsem to dobře pochopil, tak je to celé dílo nadšence a továrna Lancia s tím nemá nic společného. Na něco nového s ambicí na legendu nadšenec nemá možnosti ani prostředky. To by musela továrna. Ta je ale v nějakém podivném udržovacím, polozahybernovaném módu, pytlíkuje si ty ypsylonky a víc asi nic moc. Kdo ví, jestli neprodali i "rýsovací prkna".

Bylo by to hezké, jak píšeš, ale v současné hektické situaci na trhu a s nečitelnou situací v továrně Lancia to reálné nebude.
traveldrive
Máš, žiaľ, úplnú pravdu.