Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Legenda rallye se vrací. Italové oživují Lancii 037 jako zadokolku s výkonem 377 kW

10 komentářů

KANKUNEN
to nemá chybu. Jak vidno, Lancia žije z rally ještě teď.
Allo
Tak to je mazec, ne jak posraný mustang e mach nebo jak se ta nechuťárna jmenuje, co tu strašila na první stránce.
Vypadá to skvěle :yes:
webpaja
Naprosto dechberoucí, trochu si umím představit něco jiného než R4, ale to už by šlo proti původnímu modelu. I tak je to opravdu snové! :yes:
traveldrive
Máš, žiaľ, úplnú pravdu.
gil54
Tak pokud jsem to dobře pochopil, tak je to celé dílo nadšence a továrna Lancia s tím nemá nic společného. Na něco nového s ambicí na legendu nadšenec nemá možnosti ani prostředky. To by musela továrna. Ta je ale v nějakém podivném udržovacím, polozahybernovaném módu, pytlíkuje si ty ypsylonky a víc asi nic moc. Kdo ví, jestli neprodali i "rýsovací prkna".

Bylo by to hezké, jak píšeš, ale v současné hektické situaci na trhu a s nečitelnou situací v továrně Lancia to reálné nebude.
traveldrive
Je to kus krásneho auta, to bezpochyby.
Akurát je to zas, a znova retro. Neustále odkazy na minulosť, kópie a nové verzie legiend, proste stále dizajn a mená z minulosti.
Čo tak stvoriť niečo úplne nové, čo dnes ľudí chytí za srdce a zajtra sa stane legendou? To by bolo!
šofér
Já bych přidal ještě Lancii Deltu HF Integrale. To byla brutální krása!
zlysoused
je pro mě asi nehezčí Lancia, takže tuto poctu vítám. :yes: Povedla se náramně.
gil54
.....už dnes potřebuješ mít tři. Tuhle Lancii, potom Stratos Michaela Stoscheka a novou Alpine A 110. 😄
kari.laz
úžas na kolech :yes: :yes: :yes: