Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Clarkson láká na svůj pořad o farmaření. Podívejte se na upoutávku, premiéra se blíží

Známý britský moderátor je známý především díky motoristickým pořadům Top Gear a The Grand Tour. Občas si ale také "odskočí jinam".
Zpět na článek
Avatar - T613
27. 5. 2021 11:42
Re: Žeby zúfalstvo...?
nemyslím si, že by to bylo kvůli popularitě.. prostě dělá co ho baví. Hammond je taky v kdejakém pořadu od National Geographic.

Tos mě tu asi neviděl víc let :)
26. 5. 2021 16:55
Re: Žeby zúfalstvo...?
Asi tak. Clarkson ako osoba určite populárny je, ale sledovanosť mu permanentne klesá, o tom som už nejednu správu na nete čítal. S autami veľa nového už asi nevymyslí, tak zvolil farmu. Keď ho napadne relácia o háčkovaní, ako spomenul vyššie Ozzman, tak spraví aj tú.
P.S.: Kde si doteraz tvrdol, človeče? Však som Ťa tu nevidel aspoň rok...
Avatar - T613
26. 5. 2021 13:13
Re: Žeby zúfalstvo...?
tak on je sedlák delší dobu, a jeho oficiální instagram se věnuje především jeho farmě (May se zase věnuje dost jídlu). Takže spojil to co ho z části živí, udělá o tom pořad a ještě si to nechá zaplatit.
Avatar - Dinar
26. 5. 2021 10:26
Re: Žeby zúfalstvo...?
Za pár dolarů v relaci s GT samozřejmě, tu farmu celou proti jednomu dílu GT natočí prakticky zadarmo. ;-)
Avatar - Ozzman
26. 5. 2021 09:19
Re: Žeby zúfalstvo...?
Za pár dolarů ? Viděl si tu upoutávku, jsem si jist, že Jeremy tam napáchal mnohem dražší škody :-[] Já mám jeho projev a styl rád a s ním by byl vtipný i pořad o háčkování ponožek :D
Avatar - Dinar
26. 5. 2021 08:36
Re: Žeby zúfalstvo...?
On ztratil popularitu? A kdypak?

Neměl bys komentovat věci, o kterých nic nevíš. Tahle farmářská šou je prací Amazonu, a důvodem vzniku je právě Clarksonova popularita, resp. její využití Amazonem, protože cokoliv, kde se objeví Clarkson, má obrovskou sledovanost, takže jim stačí natočit i pořad o něčem v principu tak nudném jako je farmaření a díky Clarksonovi z toho bude jednak zábava, jednak sledovanost. Z hlediska šoubyznysu to byl velmi dobrý nápad, celý rok se nedalo cestovat, nenatočili nic z GT, tohle pořídili za pár dolarů na jednom fleku, navíc na Clarksonově vlastní farmě. Good move. ;-)
26. 5. 2021 07:13
OT: zaujalo
tady už nejdou vkládat linky ani ze seznamu? no pecka...
26. 5. 2021 00:50
Žeby zúfalstvo...?
Takto možno získa pozornosť, ale ťažko stratenú popularitu. Nič netrvá večne.