Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson láká na svůj pořad o farmaření. Podívejte se na upoutávku, premiéra se blíží

Jan Zajíc
Diskuze (8)

Známý britský moderátor je známý především díky motoristickým pořadům Top Gear a The Grand Tour. Občas si ale také "odskočí jinam".

Přesně to udělal i v případě své nové show, v níž se místo autům věnuje traktorům, a místo Richarda Hammonda a Jamese Maye mu společnost dělají ovce nebo slepice. V novém pořadu, který se na platformě Amazon Prime objeví 11. června, se totiž Clarkson bude věnovat farmaření. A název show -  Clarkson's Farm - jasně prozrazuje, že slavný Brit ukáže, jak hospodaří na svém. Moderátor totiž vlastní poměrně velkou farmu.

Jak by pořad měl vypadat, naznačuje první oficiální upoutávka, která se objevila na YouTube kanále The Grand Tour.

"Tento stárnoucí muž si postavil živobytí na rychlé jízdě a křičení náhodných nesmyslů. Také ale vlastní docela velké hospodářství a někdy před rokem se rozhodl, že by byl skvělý v jejím řízení," zní v úvodu traileru. Na tato slova rychle navazují záběry různých katastrof a nedorozumění.

I z toho je zřejmé, že tahle farmářská show atmosférou naváže na to, co známe z Top Gearu či The Grand Tour. Bylo by asi překvapením, kdyby tomu bylo jinak. A to i přesto, že natáčení nebylo vždy idylické, jak Clarkson prozradil loni v červnu.

Kromě farmářské show bychom Jeremyho ještě letos měli vidět také v jeho nejznámější a nejoblíbenější poloze - tedy za volantem v pořadu The Grand Tour.

V dubnu producent pořadu Andy Wilman zveřejnil první krátkou ukázku z nové epizody, v níž se známá trojice vydává ve velkých amerických autech na road trip po Skotsku.

Clarkson nedávno nový díl popsal jako epizodu ve stylu „Clarkson, Hammond and May Unplugged“.

„Protože jsme nebyli v zahraničí, nemuseli jsme si poradit s extrémním vedrem či extrémní zimou a nemuseli jsme ani zdolávat extrémní terén. Jsme to prostě my tři během toho, co jsme dělali již před mnoha a mnoha lety v Anglii, ačkoliv tohle není Anglie, ale Skotsko, ovšem pořád Británie, a je tam trochu zima a dost prší,“ prozradil.

A dodal, že Hammond měl opět nehodu a May se snažil být zajímavý, což prý bylo k popukání. O datu premiéry zatím Amazon bohužel mlčí, měli bychom se ale určitě dočkat v letošním roce.

Jan Zajíc
Diskuze (8)

Doporučujeme

Avatar - T613
27. 5. 2021 11:42
Re: Žeby zúfalstvo...?
nemyslím si, že by to bylo kvůli popularitě.. prostě dělá co ho baví. Hammond je taky v kdejakém pořadu od National Geographic.

Tos mě tu asi neviděl víc let :)
26. 5. 2021 16:55
Re: Žeby zúfalstvo...?
Asi tak. Clarkson ako osoba určite populárny je, ale sledovanosť mu permanentne klesá, o tom som už nejednu správu na nete čítal. S autami veľa nového už asi nevymyslí, tak zvolil farmu. Keď ho napadne relácia o háčkovaní, ako spomenul vyššie Ozzman, tak spraví aj tú.
P.S.: Kde si doteraz tvrdol, človeče? Však som Ťa tu nevidel aspoň rok...
Avatar - T613
26. 5. 2021 13:13
Re: Žeby zúfalstvo...?
tak on je sedlák delší dobu, a jeho oficiální instagram se věnuje především jeho farmě (May se zase věnuje dost jídlu). Takže spojil to co ho z části živí, udělá o tom pořad a ještě si to nechá zaplatit.
Avatar - Dinar
26. 5. 2021 10:26
Re: Žeby zúfalstvo...?
Za pár dolarů v relaci s GT samozřejmě, tu farmu celou proti jednomu dílu GT natočí prakticky zadarmo. ;-)
Avatar - Ozzman
26. 5. 2021 09:19
Re: Žeby zúfalstvo...?
Za pár dolarů ? Viděl si tu upoutávku, jsem si jist, že Jeremy tam napáchal mnohem dražší škody :-[] Já mám jeho projev a styl rád a s ním by byl vtipný i pořad o háčkování ponožek :D