Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Land Rover Discovery a Defender se odliší. Použijí každý jinou platformu

Land Rover Defender se zatím projevuje jako prodejní hit, jenže po jeho příchodu strádá jeho starší bratr, Discovery. Automobilka už našla řešení, jak se s tímto problémem vypořádat.
Zpět na článek
31. 5. 2021 19:27
Kdo by se divil
Je to i tím, že Disco je bohužel ošklivé. Divné proporce a zadek opuchlý po žihadle od nějaké turbovčely. Proti předchozí generaci to vzhledově totálně vyměklo. To naopak nový Defender vypadá chlapácky, vůbec se nedivím, že lidi jdou spíš do něj. A stoprocentně oboje používají hlavně na rodinné ježdění po městě.
Rozbalit vlákno
4
31. 5. 2021 20:12
Re: Kdo by se divil
To asi záleží na úhlu pohledu. Me se Discovery líbí od začátku - i předchozí model byl zvláštně “ošklivý”. A mluvit o nějaké “chlapáckosti” v případě Defa, který zteplal o půlku… řekl bych, ze je Defender proste novější a tak je o nej zájem.
1. 6. 2021 12:50
Re: Kdo by se divil
Tak jen tím, že Defender je novější, to fakt nebude... Co tak slyším mezi lidmi, tak se Defender líbí o hodně víc. A zároveň už není tak hard core, dá se použít v podobných situacích jako Disco, a pak prostě není o čem. Dřív to tak nebylo - jednak Disco samo o sobě vypadalo zajímavě a dobře, jednak Defender na silnici opravdu trpěl, resp. jeho řidič.
Avatar - 3_diamanty
31. 5. 2021 21:02
Re: Kdo by se divil
novy defik sice vyzera chlapacky ale ako som uz skor pisal pre mna je toto auto velkym sklamanim... navyse zda sa ze ani spolahlivostne to ani tentokrat nebude opat ziadny lider segmentu hoc stoji uz pekny majland ... v tomto nadalej plati zlate Gecko :yes:
1. 6. 2021 08:45
Re: Kdo by se divil
Vystihl jsi to naprosto přesně! :-) :yes: