Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
twistedTSD
G7 stál méně, když přicházel na trh.
No někdo ty koncernové elektrošuplíky zaplatit musí. Takže koncern plošně zdražil, aby se i ten kdo je kupovat nechce, podílel…
Zdražování?
Tak dobře víme jak rostly platy a výbava. Zde hledej růst cen.
Kdy brali ve Škodovce o 50% menší platy a jaká byla tehdy výbava aut?
Já si pamatuji i roky, kdy se přidávalo 18% a dneska se píše, že jsou auta drahá.
Tak dobře víme jak rostly platy a výbava. Zde hledej růst cen.
Kdy brali ve Škodovce o 50% menší platy a jaká byla tehdy výbava aut?
Já si pamatuji i roky, kdy se přidávalo 18% a dneska se píše, že jsou auta drahá.
Netřeba teoretizovat, inflace dělala při této částce něco přes 40 tisíc Kč. A za to jsem teď o třídu níže a bez turba, výbava +- stejná (díky asistenčním systémům).
Schválně si zkus někdy spočítat, kolik procent z ceny auta dělají mzdy zaměstnanců... (počet zaměstnanců x průměrná mzda)/tržby... možná budeš překvapený, jak je to málo.
Samozřejmě... nejen v ČR se vyrábí Škodovky (a naopak), jsou tu agenturní pracovníci... i to se dá odhadnout/spočítat, ve výroční zprávě je počet aut vyrobených v ČR... ale tak prostě pro představu.
Samozřejmě... nejen v ČR se vyrábí Škodovky (a naopak), jsou tu agenturní pracovníci... i to se dá odhadnout/spočítat, ve výroční zprávě je počet aut vyrobených v ČR... ale tak prostě pro představu.
Ale zdražení je hodně dramatické. Manželce jsem bral Polo Highline 1,0TSI 85kW v 2018 a ceníkově tehdy i s metalízou vyšlo 418 tisíc.. to jsem si myslel, že když vyšel ceník Fabie 4, tak je celkem drahá, ale tohle je silný tabák
V roce 2013 byly i jiné mzdy, jiné emisní a bezpečnostní předpisy EU a jiná výbava vozů. Nahoru šlo prostě všechno.
starý_kluk
- aby bylo vidět, jestli se už konečně zlepšili v zadním sedáku, který byl vždycky ohromně skloněný vzad a s vysoko posazenou přední hranou, takže sezení bylo vzadu vždycky tristní. Můžeme jen obdivovat, že v Ml.Boleslavi to měli vždycky dobré - na stejné plošině a na malém rozvoru, který skončil až teprve teď.
Ceny su kvalitne, 1.5tsi a GTI casom mi pride ako jedina zachrana pre model Polo. Inak bieda za tie prachy. Polo uber uber a ubralo moc, Sandero pridalo 😁
Kde sa podela ta slavna hodnota za peniaze u zlatej ceskej fabie? Uz to nie je ani Kabanova karoseria...🤔
Osobne sa mi nova Fabia lubi, kam sa dostanu ceny v reale neviem, dizajn mi pride o triedu lepsi nez v Pole vratane ergonomie. Kvalita interieru snad nemoze byt horsia nez modernizovane Polo, pozri si tie foto poriadne. Pravda Fabka je novsia, motoricky je to vsak to iste, liter musi stacit a ak 1.5TSI tak len so suchym DSG (velka smola)
Lze to ovládat při troše cviku i poslepu, ale není k tomu důvod. Funguje spolehlivě a přesně i v rukavicích a je samostatný, což je to hlavní. Při koupi jsem byl naštvanej, že to tam je, ale po prvním dni konstatuju, že je super.
Ta klima je úplně fajn a nejen, že je moderní a funkční, ale taky se to dobře udržuje. Jedno setření hadříkem a je to. Narozdíl od koleček, kde se špína držela všude. Všechno má svoje pro a proti.
Stížnosti beru jen od uživatelů, nikoliv od bychařů a odborníků na obrázky na netu.
Navíc nechápu lidi, kteří mají neustálou potřebu rýpat do automatické klimatizace. Proto se jmenuje automatická, že si všechno hlídá sama. A kroucením se to nezrychlí. Já ji nastavím jednou na 22,5ºC a zůstane tak většinu času až do prodeje auta. Snad jen, když je venku 40ºC, tak zvednu teplotu, aby nebyl takový šok z přechodu. Letos to zatím nehrozí.