Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

I ze Simsonu se dá udělat parádní café racer. Jak se vám líbí tento kousek?

9 komentářů

kari.laz
Je to hodně zajímavá stavba, ale sedět bych na tom nechtěl
speedfred
som nejako myšlienku “café racer” ako štýlu ale keď sa to niekomu páči a chce to tak nech sa páči.
Xylo
Mně to připadá spíše jako přestavba na podivný chopper ....
Othello
Skládat tohle je asi lepší než prochlastat každý večer v hospodě, ale jiný smysl v tom nevidím. Video jsem jen prolít tak ani nevím jestli s tím jde vůbec legálně jezdit. Nevidím SPZ a není jasné co na takovou překopávku řekne TUV
gil54
...je u sifónů jeden celek a bývaly to čtyřkvalty. Nevím, marně hledám výhodu předělání na tříkvalt. Aby to nakonec zase nebyl nějaký úlet umělé inteligence - ztraceno v překladu....
Othello
o tříkvaltu ve videu mluví čas cca 1:50, ale pointa tohodle řešení mi taky uniká
gil54
Hmm, video jsem si nepustil....
Stanislav Horák
Krásná práce, obdivuji každou motorku, která prošla šikovnýma rukama. V tomto případě je rozhodně možné mluviti o velmi hezkém a navíc technicky nápaditém kousku. Díky za článek i obrázky. S. Horák
lamal
ked mas k nicomu 30 tisic tak ich mozes nasolit aj do babetty a urobit z toho automaticcafécityrejser... takychto prestavieb su mraky, je to hlavne o tom byt ochotny do toho natlacit vela penazi ... niektore su isto vydarene