Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Motor překvapil, Ghosn čeká ještě víc (výsledky za 3. čtvrtletí)

15 komentářů

Jake narodnosti je ten chlapek?
Po rodicich Libanonec narozeny v Brazilii.
😉 :yes:
Jak muzu chtit mit 3 000 000 kdyz ted jich je 10000000? 😲

Jaky je rozdil mezi Q32007 a 1H2007? 😉
1H = first half = 1. polovica
Q3 = third quarter = treti ctvrtina ( i kdyz spravne v tabulce melo byt druha ctvrtina)
:yes:
jen houšť a větší kapky :yes:
Ghostyx
Fandim jim a rekl bych, ze v tyhle branzi jsou managerske schopnosti Ghosna jedny z nejlepsich... :yes: Brawo! :-!
Jasná odpověď všem, co hanobí Renault slovy nejhorší automobilka na světě která táhne dolů Nissan a od dob aliance je už i Nissan nekvalitní, poruchový s vyčpělými modely.
Otázka času, kdy za to veme i Renault nastupujícími novými modely.
Go Nissan go :yes:
:yes:
...ale moc nechápu modelovou nabídku Nissanu pro Evropu - ošklivé minipapíráky na jedné straně (micra) a obří hranaté pixly na straně druhé(kaškaj). Chybí tu normální umírněné sedany a HB, jako byla stará Primera. Přitom Nissan ukazuje, že je umí, viz Sentra a nebo Altima.
QUASHQUAI je hranaty a nevhodny pro Europu. Jeden vuz za mesic se proda. A Primera je zas uplne bezny sedan. 😲

Pravdou je ze to co v Europe nema byt je Note. Ne zeby byl zly. Ale jsou tady lepsi auta. Roomster. A to nerikam Golf Plus.

Ale QUASHQUAI je opravdu borec v prodejech.
NISSAN NOTE je možná menší objemem kufru,ale jinak je lepší než-li škodovkárna,a to i v testech českých,teda škodě nakloněných časopisech 😄
no nemyslím si,že NISSAN QASHQAI je obří pixla (nižší střední),možná je větší než ALMERA,ale pravděpodobně to bude moje další auto.jinak můj favorit na auto roku.držím :yes:
Podle mne to auto roka nebude ani nahodou.