Novinky
0
Podle mne to auto roka nebude ani nahodou.
Přejít do diskuze
no nemyslím si,že NISSAN QASHQAI je obří pixla (nižší střední),možná je větší než ALMERA,ale pravděpodobně to bude moje další auto.jinak můj favorit na auto roku.držím :yes:
NISSAN NOTE je možná menší objemem kufru,ale jinak je lepší než-li škodovkárna,a to i v testech českých,teda škodě nakloněných časopisech 😄
QUASHQUAI je hranaty a nevhodny pro Europu. Jeden vuz za mesic se proda. A Primera je zas uplne bezny sedan. 😲
Pravdou je ze to co v Europe nema byt je Note. Ne zeby byl zly. Ale jsou tady lepsi auta. Roomster. A to nerikam Golf Plus.
Ale QUASHQUAI je opravdu borec v prodejech.
Pravdou je ze to co v Europe nema byt je Note. Ne zeby byl zly. Ale jsou tady lepsi auta. Roomster. A to nerikam Golf Plus.
Ale QUASHQUAI je opravdu borec v prodejech.
...ale moc nechápu modelovou nabídku Nissanu pro Evropu - ošklivé minipapíráky na jedné straně (micra) a obří hranaté pixly na straně druhé(kaškaj). Chybí tu normální umírněné sedany a HB, jako byla stará Primera. Přitom Nissan ukazuje, že je umí, viz Sentra a nebo Altima.
Jasná odpověď všem, co hanobí Renault slovy nejhorší automobilka na světě která táhne dolů Nissan a od dob aliance je už i Nissan nekvalitní, poruchový s vyčpělými modely.
Otázka času, kdy za to veme i Renault nastupujícími novými modely.
Go Nissan go :yes:
Otázka času, kdy za to veme i Renault nastupujícími novými modely.
Go Nissan go :yes:
Fandim jim a rekl bych, ze v tyhle branzi jsou managerske schopnosti Ghosna jedny z nejlepsich... :yes: Brawo! :-!
1H = first half = 1. polovica
Q3 = third quarter = treti ctvrtina ( i kdyz spravne v tabulce melo byt druha ctvrtina)
Q3 = third quarter = treti ctvrtina ( i kdyz spravne v tabulce melo byt druha ctvrtina)