Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord už vyrábí více elektrických Mustangů než klasických. V květnu dokonce nevznikl ani jeden pony car
26 komentářů
Arese
... a v textu se pak ukáže, že jedinou příčinou propadu výroby a prodeje normálního Mustangu jsou chybějící čipy. 😒]
Jorksirek-Aresek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jde jen o momentální uspokojení poptávky z řad zkratofašistů..... 😁 😒]
_EQS_
Beefcake
Rok, dva dozadu, mozno menej, ked sa tu co len spomenul Mustang a elektrika, vtedy len vo forme miernej elektrifikacie, tak sa tu isli ludia na hlavu postavit. to iste v pripade Porsche predtym.
A dnes denne clanky o EV, vratane supersportov a tradicnych aut.
Asi tolko k tomu, ako sa elektrika nepresadzuje.
A dnes denne clanky o EV, vratane supersportov a tradicnych aut.
Asi tolko k tomu, ako sa elektrika nepresadzuje.
Rok, dva dozadu, mozno menej........se denně píšou články o covidu-19, ale to vůbec neznamená, že je to fajn.
A 40 let denně do národa hustili socializmus a potom se také přišlo na to, že to není úplně super.
A 40 let denně do národa hustili socializmus a potom se také přišlo na to, že to není úplně super.
Ford Auto web
ericn
kdo to pořád vymýšlí? Článek o ničem, jen chybí čipy, nic víc. Mustang je Mustang a nějaký čtyřdveřový elektrošuplík na tom nic nezmění... Jen se přiživuje na slavném jménu 😉
On sa nepriživuje, oni ho živia zámerne. Žiadny príživník, ale prasiatko, ktoré dobre živia, aby dobre rástlo.
kuk
Jak řekl šéf Fordu Jim Farley jelikož je nedostatek čipů, tak proto Ford upřednostňuje výrobu všech nových modelů na úkor starých. Jedná se o Bronco, Bronco Sport, Mach-E a F-150. Média z toho zase dělaj umělou senzaci. :no:
“We have purposely protected our launches — Bronco, Bronco Sport, Mach-E, F-150. If we can switch a module over to one of those launch vehicles, we have. We’re very protective of the launches because they are so important for our business.”
“We have purposely protected our launches — Bronco, Bronco Sport, Mach-E, F-150. If we can switch a module over to one of those launch vehicles, we have. We’re very protective of the launches because they are so important for our business.”
EV bez čipů :yes: :😉
Nicmene dokud to jde, mozna bych si poridil poradnej osmivalec a dal tam nejaky brutalni laufy, at to kazdy vi, ze jedu.
Za rok za dva by to slo z domu ... jen tak jednou v zivote pro radost, proc ne.
Jsou tři možnosti, buď jsem pro něco, jsem proti něčemu nebo nejsem rozhodnut, (event. uznávám jen omezené použití EV, v tomto konkrétním případě).
Jsem pro - teorii EV tedy věřím, prosazuji ji veřejně, tedy třeba zde. První co udělám, resp. jsem už dávno udělal, je odstranění všech mých ICE aut a jejich nahrazení čistě elektrickými. Je jich už dost k mání a nabíjet je také lze. A drobné potíže rád, v rámci své víry, překonám.
Jsem proti - veřejně hájím teorii ICE pohonu, svůj celý vozový park držím na bázi ICE.
Jsem nerozhodnutý a nevím, jsem "napůl" - mohu podle svého názoru komentovat situaci, ale nemohu odsuzovat, ani prosazovat jeden z těchto táborů příznivců, jezdit mohu v tom, co mi vyhovuje.
Výrok - jsem pro EV ale koupím si V8 - nemá charakter. Promiň, můj názor.
Nezabíjejte nikdo žádná zvířata, jsou to přece živé bytosti. Ale já si k obědu dám steak. Jen tak, pro chuť, dokud to jde, proč ne ?
EDIT 15:28 to by mě fakt ZAJÍMALO KDO by nechtěl dožít s takovým autem = tak kdo :no: 😄