Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDálniční známky v roce 2021: Kolik stojí dálnice v Německu, Rakousku, Slovensku a dalších zemích?
27 komentářů
TondaSverak
i když tedy NE do Chorvatska, nerad se nechávám okrádat...a když už tak alespoň za "vnímanou kvalitu"... 😒]
Jojo... Chorvastko, krásná příroda, ceny jako na západě, služby jako na východě 😁
Jakobys mluvil o me rodne hroude, o zemicce pod Tatrami. 😄
A na které straně Tater? 😒]
Hodinky, holinky... pod Tatrama je zkratka draze.
Coz neni problem, dokud by jak sam pises o Chorvatsku nebyly sluzby vychodni.
Jinak sam jsem ted nebyl pul roku v CR (to se mi jeste nestalo), tak jsem zvedavej jakej cenovej sok za tyden zaziju, protoze ruku na srdce, zadna lace to uz v CR taky neni.
Coz neni problem, dokud by jak sam pises o Chorvatsku nebyly sluzby vychodni.
Jinak sam jsem ted nebyl pul roku v CR (to se mi jeste nestalo), tak jsem zvedavej jakej cenovej sok za tyden zaziju, protoze ruku na srdce, zadna lace to uz v CR taky neni.
Trochu se tu zdražilo, to né že né, ale zase u těch běžných věcí to ještě není likvidační, zatím.
No, třeba nejdráž, co jsem byl na letní dovolené je asi Itoška, ale sakra, tam i na pumpě sendvič chutná skvěle 😁 Francie taky drahý, ale dobrý, ale nejlepší co mohu soudit bylo Řecko, levná nafta, levné a dobré jídlo, parkování kde si chtěl 😁
No, třeba nejdráž, co jsem byl na letní dovolené je asi Itoška, ale sakra, tam i na pumpě sendvič chutná skvěle 😁 Francie taky drahý, ale dobrý, ale nejlepší co mohu soudit bylo Řecko, levná nafta, levné a dobré jídlo, parkování kde si chtěl 😁
Tak pokud prisla draha Francie nebo Italie pak doporucuju Svycarsko. Idealne alespon s 4 clennou rodinou. 😄
newworldorderplus
Máte v článku chybu, v Gotthard tunelu osobáky žádné mýto neplatí, pro průjezd je tam platná švýcarská dálniční známka
Máte pravdu, je to tunel St Bernard. Díky za upozornění a popravdě řečeno nechápu, že jsem se takto upsal
Do Chorvatska jezdíme mimo dálnice a ušetříme hromadu peněz jak za známky tak za mýto a přitom to na čas moc delší není a ještě se pokocháme horama a stavíme má procházky..
Podle tebe názor na auta smí mít jen ten, kdo se honí 150 tisíc km ročně rychlostí 150 a vyšší?
Já zatáčky rád, ale jet to x hodin v kuse v krajině, kde je na jedné straně moře a na druhé šutry... to taky asi není ideál.. všeho moc škodí 😁