Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes dokončuje proměnu své nové image, uvádí zvukové logo

9 komentářů

Detaily jsou důležité 😄
delphino
ale přijde mi jako utlej trošku předčasně...
Falco
"chce být vnímán jako nejprestižnější značka automobilového světa" - žádný problém! Mercedes je vnímán jako nejprestižnější značka... Posledních několik let flákání a s tím spojené pošramocení pověsti, na tom nemůže nic změnit..
A Rolls-Royce ? 😲

Ferrari taky nema vetsi prestiz? Ne? :😉
…ale na ten skvělý „jingle sound“ u prezentace BMW to ale fakt NEMÁ. Krátce , úderně, jasně a s prostorem, to tě nenechá na pochybách, chceš to!
Presne! Stejne jako Audi! :yes: :yes: :yes:
A pak rychle preprat teplaky prelestit tlusty retez vyholit hlavu a znovu do posilovny - brr
????????????
Jsem skalnym priznivcem Mercedes-Benz. A smutne jsem ziral na ty znelky Audi. Uzansne. Byl jsem opravdu smutny ze Mercedes-Benz neco takove nemel. Konecne jse to zmenilo! 😄 😄 😄
Ale to opravdu nemysli vazne. Co to je za blbu znelku?Radeji meli nechat tu bez zvuku jen jak se hvezda leskla. Tohle totiz moc ne.
Opravdu nevim co maji porad s tou hvezdou. To je jako reklama na M-B??? 😐 Vubec se mi neliby ze na premiove vozy delaji reklamy ktere jsou (aspon tak vypadaji) lacine. Proc ne neco tak drahe a uzasne jako reklama na Audi? Kde se jeji pozirani meni na pozitek? Kde cekam celi den aby jsem si ji mohl nahrat.
Puvodni reklamu si muzete prohlednout tu: [odkaz] :-!