Veterán
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCadillac 1961: Doba křídel s hardtopy a kabriolety dlouhými přes 5,5 metru
11 komentářů
KANKUNEN
0
a z amerik z roku 2010 je zas cítit plast. Teď už to je zas lepší, přiblížili se evropským standardům.
Mig_35
0
Ropy bylo všude dost a za par babek… a tak se dělaly auta co žraly 30 jako nic…
Anonym
0
ropy je dost pořád a cena bez spekulací, omezování těžby a daní je pořád za babku... Však benzín v některých rozvojových zemích stál v přepočtu 8-10 kč/ litr 😄
Othello
... jak mohly kdysi v porovnání s americkou produkcí "vzbudit značný ohlas' v New Yorku staré Octavie, viz článek
https😐/www.auto.cz/…i-sedesat-127338
😄
https😐/www.auto.cz/…i-sedesat-127338
😄
Martin Styblo
Ba, ba. Ploutve, chrom, bublavý zvuk, pohled přes dlouhou kapotu. Muzika té éry... Jednomu to v hlavě sepne a serotonin hned povyroste.
Jakpak budou dnešní nadšení mladí bojovníci za záchranu planety vzpomínat na nastupující elektromobily? Dobré hry na tabletu, zatímco autonomní google autíčko nás vezlo A->B...?
Radost z jízdy bude (už je) hřích.
Přiznám, že tohle byl důvod, proč jsem loni podlehl svodům 2020 Chally GT AWD. Sice jen V6, ale i tak je to ostrov 100 čtverečných stop světa, jak má být.
Jakpak budou dnešní nadšení mladí bojovníci za záchranu planety vzpomínat na nastupující elektromobily? Dobré hry na tabletu, zatímco autonomní google autíčko nás vezlo A->B...?
Radost z jízdy bude (už je) hřích.
Přiznám, že tohle byl důvod, proč jsem loni podlehl svodům 2020 Chally GT AWD. Sice jen V6, ale i tak je to ostrov 100 čtverečných stop světa, jak má být.
Hele na normální ježdění, jako daily, ta V6 bohatě stačí. Já měl 5 amerických V6, no dobře Stratus měl motor Mitsubishi, tak 4 at nežeru a nemůžu si stěžovat. výkony od 200 do 330 koní, to bohatě na normálně jízdu stačí zvlášt při váze 1500-1800 Kg, je to svižné, stylové a proti běžné produkci je to pořád velký motor.
Akorát to prostě nemá ten zvuk. Jinak gratulce, dobrá volba :yes:
Akorát to prostě nemá ten zvuk. Jinak gratulce, dobrá volba :yes:
Díky za palec 😄
Však se taky z milenky na víkendy se posouvá do daily... když nejedu ve víc lidech, tak se mi najednou nějak do Mondea či Galaxy moc nechce... (3 lidi - pohoda, 4 - kompromis za mnou, 5 - nouzovka, kufr dostatečný na 2 standardní mrtvoly či decentněji 2 týdenní nákupy pro 5-člennou rodinu v Makru, zatím rekordní zářez máme garnyže 240 cm ve 2 lidech - ani nedosáhly k voliči převodovky 😄 ).
A je pravda, že na normální ježdění je americký V6 obvyklé kubatury pořád krásně velký motor, chybí vlastně jen ten bublavý zvuk a příval síly od volnoběhu. I když, zrovna v Challengeru tu V6 zvukově naladili tak, že okolo 1200-1500 (státovková rychlost na pohodu) to zní jemným brumláním a při zrychlování okolo 3000-4000 motor ožije a zvuk má šestiválcový hezký (rozhodně ne šikmooce rýžový). Převodovka s 8 stupni taky dělá svoje, chápu že s 5-stupňovým automatem byla ta auta línější.
Váha je skoro 2 tuny (GT AWD), Camaro je přeci jen lehčí...
Přeji spokojené jízdy (kouknul jsem na Vaši sbírku v profilu a :yes: )
Však se taky z milenky na víkendy se posouvá do daily... když nejedu ve víc lidech, tak se mi najednou nějak do Mondea či Galaxy moc nechce... (3 lidi - pohoda, 4 - kompromis za mnou, 5 - nouzovka, kufr dostatečný na 2 standardní mrtvoly či decentněji 2 týdenní nákupy pro 5-člennou rodinu v Makru, zatím rekordní zářez máme garnyže 240 cm ve 2 lidech - ani nedosáhly k voliči převodovky 😄 ).
A je pravda, že na normální ježdění je americký V6 obvyklé kubatury pořád krásně velký motor, chybí vlastně jen ten bublavý zvuk a příval síly od volnoběhu. I když, zrovna v Challengeru tu V6 zvukově naladili tak, že okolo 1200-1500 (státovková rychlost na pohodu) to zní jemným brumláním a při zrychlování okolo 3000-4000 motor ožije a zvuk má šestiválcový hezký (rozhodně ne šikmooce rýžový). Převodovka s 8 stupni taky dělá svoje, chápu že s 5-stupňovým automatem byla ta auta línější.
Váha je skoro 2 tuny (GT AWD), Camaro je přeci jen lehčí...
Přeji spokojené jízdy (kouknul jsem na Vaši sbírku v profilu a :yes: )
Přesně tak, je to auto s kterým jde pohodlně jezdit jako daily.
Já jezdím Chargerem 5,7 V8 jako daily, ale mam starou 2012 ještě s tím mercedesím pětikvaltem, ale mam to v plynu, takže spotřebu neřeším a díky V8 se ta absence lepší převodovky zase trošku eliminuje.
Ale trošku sem si to vylepšil v interiéru díly z 2013 a 2014 a Chrysleru 300C Luxuxury serie/Lancia Thema Executive (sedačky, loketka, lokety dveří, kryt nápojů) + tam ma SRT menu z SRT8 a kola z SRT8, takže takový unikátní Charger no 😄
Já jezdím Chargerem 5,7 V8 jako daily, ale mam starou 2012 ještě s tím mercedesím pětikvaltem, ale mam to v plynu, takže spotřebu neřeším a díky V8 se ta absence lepší převodovky zase trošku eliminuje.
Ale trošku sem si to vylepšil v interiéru díly z 2013 a 2014 a Chrysleru 300C Luxuxury serie/Lancia Thema Executive (sedačky, loketka, lokety dveří, kryt nápojů) + tam ma SRT menu z SRT8 a kola z SRT8, takže takový unikátní Charger no 😄