Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vybrali jsme ty nejlepší aplikace pro motoristy: Pomocníci na vaší straně!

Co se jednoznačně vyplatí stáhnout do mobilu? Udělali jsme rozmanitý výběr mobilních aplikací, jež vám usnadní dobu strávenou za volantem.
Zpět na článek
Avatar - Revhead
20. 6. 2021 14:59
Parkovací appky
Nechápu ten výběr parkovacích aplikací. Kromě Citymove všechny zmíněné při platbě parkování jen přesměrovávají na web MPLA, ale přímo v aplikaci zaplatit nejde. To jde zatím jen u Citymove nebo v MPLA aplikaci. Zaparkuju.cz má v App storu jen 100 recenzí a průměrně hodnocení 2,3, Citymove 1300 hodnocení a průměr 4,8. Já bych teda vybíral trochu jinak, ale nikomu to nenutím :)
20. 6. 2021 17:53
AA a CarPlay
jako pochopil bych clanek o aplikacich k AndroidAuto nebo CarPlay. To jsou apky pro motoristy.
Na druhou stranu by se asi zjistilo, jak ty dve platformy jsou v zalostnem stavu.
Avatar - KINGofBINGO
20. 6. 2021 14:30
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
28. 6. 2021 06:46
TudyNE
Proč tu nejsou aplikace, které jsou dalo by se říci nutné. TudyNe, Waze popřípadě Sigyc. Naco je mě kde zaparkuji, když nevím zda a kudy se tam vůbec dostanu. Vždy se před vyjetim mrknu zda tam nemám bouračku a jak dlouho tam pojedu (zácpy) atd
Avatar - Lumix56
22. 6. 2021 23:04
Re: AA a CarPlay
Používám AA a jsem docela zklamán- někdy funguje někdy ne. Zrovna dnes Google neustále padal v intervalu několika sekund. Pomohlo odinstalování aktualizace. Po spuštění Android Auto ale požadovalo aktualizaci Google. Tak jsem aktualizoval a výpadky Google byly zpět. A tak pořád dokola. Takže psát co je lepší je zbytečnost. Navíc Google v AA nepodporuje češtinu a jeho asistent se "přetlačuje" s českým. AA sice povolilo i přístup třetích stran - zahrnuje již i Sygic, ale hlasové pokyny jsou s nulovým předstihem a nutí řidiče prudce brzdit k odbočení. Musíte buďto brzdit dopravu, když máte brzy odbočit nebo jezdit jak šílenec na brzdy. A Waze při výpadku GPS v tunelu se zastaví, takže např. v Blance okamžitě zabloutíte. S automapou jsem nezabloudil nikdy a nikde I ve městech jako Vídeň jsem svůj cíl kdykoliv a včas našel i bez GPS.
Avatar - Mikesus
20. 6. 2021 19:38
Re: WAZE #1
no čekal jsem tam Waze na prvním místě. Ale, že se tam neobjeví vůbec....
Avatar - KINGofBINGO
20. 6. 2021 18:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
20. 6. 2021 20:35
Re: AA a CarPlay
Android je mi celkove uplne u zadale, ale co to meles, v jakym zalostnym stavu, joudo? V aute mam bezdratovy carplay a funguje to naprosto spolehlive. Akorat blabolis.