Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideo: Martin Vaculík radí, jakou vybrat Octavii Scout. A na co si dát před koupí pozor?
22 komentářů
thekulda
Mám malou připomínku. Trojkový Scout se začal vyrábět až v r. 2014. Také mi chybí v častých závadách odcházející el. vodní pumpy u 2.0 TDI.
Pokud budeš porovnávat víceméně nové vozy (mají najeto tak 60 tisíc km), věřím, že francouzské vozy nadstandardní servisní úkony nepotřebuji. U vozu, který má 200 tis.km tomu už ale bude jinak.
Jak píšu. Francouzský auta měla špatný podvozky, ale hodně se poučili ze svých chyb a začaly je dělat masivnější, takže v současný době bych se Renault nebo Peugeot už nebál koupit.
A videl, dokonce i jak to bylo ohnuté. Člověku to sice nepřišlo, ale když pak měl srovnání s novým kusem
Ale musím dodať, že teraz mám Berlingo, teda tiež Francúza, a tá kvalita už taká nie je. Mám s ním 12 tis. km a povolila sa nejaká skrutka v polici nad čelným sklom - hrkoce to a neviem sa k tej skrutke poriadne dostať. Taktiež na voľnobehu počuť ložisko spojky, to tiež neveští nič dobré.
Kdybych chtěl ojetinu C segmentu za +/- sto tisíc, vykašlu se na vymlácené Golfy a stočené Oktávky, či bohužel zrezlé Fíkuse (ale jo, tam se občas dá najít jedna nerozkvetlá růže mezi trním 😁, nedávno jsem jednoho viděl, jen byl nudnej bílej a v male vybave), kterých jsou plné bazary a jdu se podívat na Megany.
Z ekonomického hlediska je nejlepší vlastnit auto ve stáří 2.let, s nájezdem do 40 do 160 tkm.
Kdo ovšem prodá 2teté auto které funguje je jiná otázka..
Kolega má M3 1.4Tce 150 000 a nič, iba údržba. Takisto známi Espace 2.0dci 2009-tka takmer 300 000 a co viem len problémy s klímou. Ďalší známy M3 1.9dci takisto auto 10 rokov, aj by sa ho chcel zbaviť, ale nemá dôvod, keďže sa mu zatiaľ nič nepokazilo...
Ale zas druhý kolega s Megane4 menil po 20 000 tyčky stabilizátora a Trafic s 1.6dci ktorý som mal požičaný mal v 70 000km už tretie turbo....